به گزارش ایرنا، حبس افراد به خصوص اگر سرپرست خانواده باشد بر کیفیت زندگی همسر و فرزندان او نیز تاثیر منفی می گذارد و امکان در معرض خطر آسیب های اجتماعی قرار گرفتن چنین خانواده هایی همیشه وجود دارد.
در این میان انجمن حمایت از خانواده های زندانیان رسالتش این است که کمک های مادی و معنوی مردم و نهادها را صرف حمایت از خانواده های زندانیان کند اما مشکل به اینجا ختم نمی شود و این خانواده ها بویژه همسران زندانیان به مشاوره و آموزش برای مصون ماندن از آسیب های اجتماعی نیز نیاز دارند.
اداره کل زندان های کردستان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدهای رئیس قوه قضاییه مبنی بر کاهش تبعات ناشی از حبس سرپرست خانواده، یک دوره کارگاه آموزشی برای خانواده های زندانیان زیر پوشش انجمن های حمایت زندانیان برگزار کرد.
مدیرکل زندان های کردستان در این مورد می گوید: در این کارگاه آموزش های لازم در خصوص پیشگیری از طلاق، اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی به 375 نفر از همسران و فرزندان زندانیان زیر پوشش انجمن های حمایت زندانیان توسط کارشناس مجرب این حوزه ارائه شد.
اسحاق ابراهیمی اعتیاد را یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی در عصر حاضر دانست و گفت: آسیب‌های ناشی از اعتیاد، تمامی شئون فردی و اجتماعی جامعه را در برمی‌گیرد و دامنه آن تا اندازه‌ای است که با هیچ یک از پدیده‌های شوم اجتماعی قابل مقایسه نیست.
وی با اشاره به خطر گرفتار شدن برخی خانواده های زندانیان در منجلاب اعتیاد، اظهار کرد: بیکاری، فقر، مشکلات اجتماعی و خانوادگی از جمله مهم ترین علل اعتیاد در جامعه است و از آنجا که بسیاری از خانواده های زندانیان با این مشکلات مواجه هستند، بنابراین توجه به این قشر آسیب پذیر جامعه با برگزاری آموزش های پیشگیرانه در حوزه اعتیاد ضروری به نظر می رسد.
وی در رابطه با محتوای آموزش ارتقای مهارت های زندگی و پیشگیری از مفاسد اخلاقی افزود: عناوین این آموزش در خصوص عوامل ایجاد و ترویج فساد اخلاقی، خطرات و آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و نحوه محافظت در مقابل آنها، آسیب‌های اجتماعی نوظهور در کمین خانواده‌ها، آثار و تبعات بی بند و باری فرهنگی و نحوه کنترل آن است.
مدیرکل زندانهای کردستان اضافه کرد: در بحث پیشگیری از طلاق نیز آموزش مهارتهای استحکام کانون خانواده درمدت حبس سرپرست و آثار نامطلوب طلاق برکانون خانواده وآینده فرزندان آموزش داده شد.
به گفته وی، این کارگاه های آموزشی با استفاده از روش‌های آموزش مشارکتی طبق برنامه زمان‌بندی شده در زندان های سقز، مریوان، قروه و همچنین مرکزی سنندج برگزار شد که با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در سایر مراکز اصلاحی و تربیتی استان نیز اجرایی خواهد شد.
6 زندان، 2 بازداشتگاه، یک کانون اصلاح و تربیت و یک اردوگاه کاردرمانی در استان کردستان فعالیت دارند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.