فرهاد خزدوزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هزینه حداقلی خرید تجهیزات این رشته ورزشی برای خانواده ها از 50 تا 60 میلیون ریال است که با گذشت زمان بیشتر هم می شود.
وی رشته دوچرخه سواری را برخلاف نظر بسیاری از مردم و مسئولان، لوکس و پر هزینه خواند و افزود: بدلیل پر هزینه بودن این ورزش برای خانواده ها و نیاز ورزشکاران به وسایل مجهز و مکمل های غذایی، بسیاری از علاقه مندان بدلیل ناتوانی در پرداخت هزینه ها به رشته های دیگر می روند.
خزدوزی تاکید کرد: هیات بدلیل کمبود منابع مالی در بهترین حالت ممکن می تواند ورزشکاران را به مسابقات لیگ کشوری اعزام و هزینه رفت و برگشت آنها را پرداخت کند.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با بیان اینکه رشته های سالنی درآمد زا هستند اما این موضوع در مورد رشته دوچرخه سواری صدق نمی کند، یادآور شد: هیات نه تنها از دوچرخه سواران شهریه نمی گیرد بلکه تغذیه ورزشکاران را در زمان تمرین و استراحت در مسابقات را نیز بر عهده دارد.
به گفته وی، مربیان این رشته ورزشی به صورت افتخاری با هیات همکاری می کنند و حق الزحمه ایی بابت کار با ورزشکاران دریافت نمی کنند.
وی به میزان اعتبارات هیات در سال جاری اشاره کرد و گفت: این اعتبارات کمتر از 100 میلیون ریال است در حالیکه پیش بینی سالیانه ما برای تامین هزینه های هیات بیش از یک میلیارد ریال است.
خزدوزی اضافه کرد: هیات دوچرخه سواری کردستان با یک دهم اعتبارات پیش بینی شده خود در لیگ و مسابقات قهرمانی کشوری هم شرکت می کند.
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با اشاره به اینکه برای تمرین، هدایت و مراقبت از دوچرخه سواران در خارج از شهر، نیاز به خرید 2 دستگاه موتورسیلکت داریم، افزود: با وجود چندین بار مکاتبه، هنوز اعتبار خرید در اختیار هیات قرار نگرفته است.
خزدوزی شهرهای بیجار و سنندج را قطب اصلی ورزش دوچرخه سواری استان کردستان معرفی و اظهار کرد: فعالیت دوچرخه سواران استان بیشتر در کوهستان و رشته های کراس کانتری و دانهیل است بطوریکه 2 روز پیش در رشته دانهیل پرهام دهقانی ورزشکار کردستانی نفر دوم لیگ کشوری شد.
وی یادآور شد: اگر خوابگاه ورزشی 400 نفری سنندج به بهره برداری برسد توان میزبانی مسابقات لیگ کشوری را خواهیم داشت که این اتفاق در توسعه ورزش دوچرخه سواری استان کردستان تاثیر بسزایی دارد.
** برنامه ما همگانی کردن ورزش دوچرخه سواری در استان است
رئیس هیات دوچرخه سواری کردستان با بیان اینکه برنامه ما همگانی کردن این رشته ورزشی در استان است، افزود: این کار نیازمند حمایت و همکاری دیگر ارگان ها بویژه شهرداری ها است.
به گفته خزدوزی، برگزاری همایش همگانی دوچرخه سواری، به فرهنگ سازی این رشته ورزشی و توسعه ورزش قهرمانی نیز کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
وی ادامه داد: خانواده ها اگر درگیر ورزش دوچرخه سواری شوند فرزندان هم بهتر می توانند در این رشته حضور یافته و مورد حمایت آنان قرار گیرند.
وی به بحث استعدادیابی در ورزش دوچرخه سواری گریزی زد و گفت: برنامه های مدون و علمی انجام دادیم و دنبال جذب نوجوانانی هستیم که توان فعالیت در این رشته ورزشی و استعداد مادر زادی برای رکاب زدن را دارند.
خزدوزی یادآور شد: در 2 هفته گذشته 20 نوجوان 13 تا 15 ساله در کردستان در طرح استعدادیابی شرکت کردند که 6 نفر آنان وضعیت فوق العاده ایی داشتند و قرار است فدراسیون از آنان حمایت ویژه ای داشته باشد.
حدود 200 دوچرخه سوار سازمان یافته در کردستان زیر نظر هیات مشغول به فعالیت هستند.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.