اردشیر پورحبیبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان انگور از 14 هزار هکتار باغ شامل 9 هزار هکتار باغ دیم و پنج هزار هکتار باغ آبی برداشت می شود و باغداران استان این کار را همه ساله تا پایان مهر ادامه می دهند.
به گفته وی، تاکستان های آبی از پیش بینی 100 هزار تُنی سال جاری تولید انگور، سهم 55 هزار تنی و تاکستان های دیم نیز سهم 45 هزار تنی دارند که میزان عملکرد تولید انگور در تاکستان های آبی بیش از هفت تن و در تاکستان های دیم نیز بیش از 6.2 تن است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: انگور سیاه (رشه) مریوان و خوشناو بانه بیشترین میزان سطح کشت انگور دیم و انگور کشمشی سفید و قرمز، ارقام عسکری و فخری نیز بیشترین سطح باغات آبی استان را به خود اختصاص داده اند و شهرستان‌های مریوان، سروآباد و بانه بیشترین سهم کشت انگور دیم و شهرستان‌های سنندج، کامیاران و بیجار نیز بیشترین میزان تاکستان‌های آبی را دارند.
به گزارش ایرنا، کردستان پس از فارس دومین استان کشور از نظر عملکرد تولید در باغات انگور است.
استان کردستان دارای 44 هزار هکتار اراضی باغی با 70 هزار بهره بردار است که سالانه بیش از 330 هزار تُن انواع محصولات باغی در آنها تولید می شود.
کردستان با داشتن بیش از یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی است؛ به طوری که باغداران استان با تولید سالانه بیش از 45 هزار تُن انگور دیم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده اند و سیب، گلابی، زردآلو، هلو، شلیل، بادام، گیلاس، آلبالو، آلو و گردو از دیگر محصولات باغی کردستان است.
استان کردستان یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی بویژه گندم در غرب کشور به شمار می رود و جایگاه سوم کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
همچنین رتبه اول تولید توت فرنگی با تولید بیش از 40 هزار تُن به کردستان تعلق دارد.
میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان بیش از 540 میلیمتر بوده که این مقدار 2 برابر میانگین کشور است.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.