رامبد نوذری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راهداران در شبانه روز گذشته حدود 300 کیلومتر از راه های اصلی و 100 کیلومتر از راه های روستایی این استان را برف روبی کرده و در این مدت به 20 خودروی گرفتار در برف نیز امداد رسانی کرده اند.
وی با بیان اینکه هم اکنون به جز محور سروآباد - پاوه مسیر دیگری در این استان مسدود نیست، افزود: هم اکنون تردد در محورهای، مریوان - سقز و اورامان - دزلی به علت بارش بیش از 30 سانتی متری برف تنها با زنجیز چرخ امکان پذیر است.
نوذری همچنین یادآور شد: برخی از محورهای استان از جمله دیواندره - بیجار و گردنه ها از جمله خرکه در مسیر سنندج - مریوان مه باعث کاهش دید رانندگان شده که توصیه می کنیم رانندگان در این مسیر با احتیاط بیشتری تردد کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس مدل ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، از امروز جمعه تا روز یکشنبه همچنان استان به تناوب در دامنه امواج فعال بارشی قرار می گیرد که پیامد آن وقوع بارش های متناوب برف و باران بیشتر برف ، وزش باد و مه گرفتگی است.
طی امروز و فردا حجم زیاد بارش ها (بخصوص در مریوان، سرو آباد، بانه و کامیاران) آبگرفتگی معابر شهری و روستایی را در پی دارد و در گردنه ها و نواحی مرتفع استان کولاک برف و مه گرفتگی موجب اختلال در تردد می شود.
تغییرات دمایی تا روز یکشنبه محسوس نیست اما پس از خروج سامانه از صبح روز دوشنبه به علت کاهش قابل ملاحظه دما شاهد وقوع یخبندان های شبانه و صبحگاهی در سطح استان خواهیم بود.
سالانه 600 راهدار استان کردستان در جاده های شهری و روستایی مستقر می شوند که 350 نفر از این تعداد با 300 دستگاه ماشین آلات برف روب در جاده های بین شهری و 250 نفر نیز با 200 دستگاه ماشین آلات در جاده های فرعی و روستایی استان مستقر می شوند.
راهداران استان کردستان در طرح زمستانی بیش از 6 هزار کیلومتر از راه های استان را تحت پوشش قرار می دهند که شامل یک هزار و 800 کیلومتر در مسیرهای بین شهری و چهار هزار و 200 کیلومتر راه روستایی است.
استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.
میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان بیش از 540 میلی متر است که این مقدار 2 برابر میانگین کشوری است.
در سال زراعی 97 - 96 نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان کردستان به نسبت سال گذشته کاملا مثبت بود و به صورت میانگین 555 میلی متر بارندگی داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع و به پایان شهریور سال بعد ختم می شود.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.