رحیم صدیقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت (مهر و آبان) 126 میلی متر بارندگی در این استان ثبت شد که نسبت به مدت مشابه میانگین سال گذشته خود حدود 98 درصد و به نسبت میانگین بلند مدت 26 درصد افزایش دارد.
وی با اینکه در مقایسه سال گذشته در تمام ایستگاه های استان شاهد افزایش بارندگی هستیم، افزود: بیشترین این افزایش ها 581 درصد و مربوط به شهرستان قروه و پس از آن با 16 درصد کمتر در بیجار و کمترین آن نیز با 16 درصد رشد در سقز به ثبت رسیده است.
صدیقی تاکید کرد: میزان بارندگی ها در مقایسه بلند مدت نیز در برخی شهرستان ها شاهد کاهش و برخی نیز شاهد افزایش بود که کامیاران با 62 درصد بیشترین افزایش و در شهرستان سروآباد نیز با 6 درصد کاهش بیشترین میزان افت بارندگی ها را داشته اند.
مدیرکل هواشناسی کردستان با اشاره به اینکه بارندگی های خوبی برای ماه های آینده برای استان پیش بینی می شود، گفت: بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی عبور بخش فعال سامانه بارشی را طی دو روز گذشته نشان می دهد.
وی یادآور شد: امروز نیز این سامانه سبب وزش باد، رگبار باران، در ارتفاعات و نواحی شمالی استان رگبار، بارش برف و در برخی نقاط مه گرفتگی می شود.
صدیقی اضافه کرد: از فردا تا پنجشنبه هوای منطقه بطور نسبی پایدار بوده و در این مدت با توجه به نفوذ پرفشار از نواحی شمالی و ریزش هوای سرد، کاهش دمای هوای شبانه و اول صبح و مه صبحگاهی پیش بینی می شود.
استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.
میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان بیش از 540 میلی متر است که این مقدار 2 برابر میانگین کشوری است.
در سال زراعی 97 - 96 نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان کردستان به نسبت سال گذشته کاملا مثبت بود و به صورت میانگین 555 میلی متر بارندگی داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع و به پایان شهریور سال بعد ختم می شود.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.