علی نصیری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، کاهش پی درپی و متوالی تقاضا برای کالا و خدمات طی 6 ماه اخیر در بازار را معنای واقعی رکود عنوان و اظهار کرد: براساس این تعریف و آمارهای موجود از وضعیت اقتصادی کشور، دولت یازدهم با وجود محدودیت، تنگناها، مشکلات اقتصادی و تحریم ها توانست کشور را از رکود خارج کرده و نرخ تورم را کنترل کند.
وی در باره تاثیر برجام در بهبود وضعیت اقتصادی کشور بیان کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب و رونق در اقتصاد علاوه بر تحریم ها، باید شرایط و الزاماتی در کشور فراهم شود اما پس از برجام این بستر بخصوص برای سرمایه گذاری شکل نگرفت.
نصیری تصریح کرد: برخی کارشکنی ها، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و روی کار آمدن دونالد ترامپ و سیاست های جدید این کشور علیه ایران سبب شد از وضعیت پس از برجام بخوبی بهره برداری نشود.
نصیری افزود: زمانی که نرخ ارز متناسب با نرخ تورم در کشور افزایش یابد اثرات مطلوبی بر دیگر بخش ها نظیر افزایش صادرات و کاهش واردات خواهد داشت، اما دولت با هدف مهار تورم، سیاست تثبیت نرخ رسمی ارز را در پیش گرفت.
این فعال اقتصادی ادامه داد: وجود تحریم ها، اقتصاد و درآمدهای مبتنی بر فروش نفت و تولیدات پتروشیمی سبب شد با کاهش قیمت نفت، درآمد دولت تا حد زیادی کاهش یافته و این امر براقتصاد و اشتغال اثرات نامطلوبی بجا گذاشت.
وی تصریح کرد: امید است با تداوم فعالیت های دولت یازدهم در چهار سال آینده شرایط برای رونق اقتصادی کشور بیش از گذشته فراهم شود.
خبرنگار:شکوفه سلیمانی**انتشار: جهانبخش صفری
8125/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.