به گزارش ایرنا، سید حمیدرضا طیبی روز شنبه در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در این طرح اصلاح نژاد و پیوند بر روی پایه های قوی گردو مورد توجه قرار می گیرد.
وی یادآور شد: بومی سازی، اصلاح نژاد و تکثیر علمی از مهمترین اهداف جهاد دانشگاهی در انجام فعالیت های علمی مشترک با جهاد کشاورزی به منظور ارتقای کمی و کیفی بخش کشاورزی و باغداری محسوب می شود.
طیبی تقویت زیرساخت های توسعه ای در بخش های مختلف را ضروری و جزو برنامه های جهاد دانشگاهی کشور اعلام و اظهار کرد: به همین منظور باید استفاده از تجربه های موجود و بهره مندی از توان بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: توسعه تکثیر گیاهان دارویی و تولید عصاره های گیاهی، داروهای گیاهی و بذرهای هیبریدی از مهمترین برنامه های در دست اقدام جهاد دانشگاهی کشور است.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این دیدار گفت: فعالیت های علمی جهاد دانشگاهی در سه سال گذشته باعث ایجاد تحول در برخی زیرساخت های این استان شده است.
قاسم سلیمانی دشتکی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری توانسته با برقراری ارتباط تنگاتنگ با دستگاه های اجرایی مختلف نسبت به ایجاد تحول و فعالیت علمی در بسیاری حوزه های توسعه ای استان مانند کشت گیاهان دارویی اقدام کند.
وی با اشاره به ظرفیت بالای چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی و باغداری افزود: جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی این استان باید ضمن حذف فعالیت های موازی، پروژه های مشترک علمی با هدف ارتقای کمی و کیفی کشاورزی و باغداری استان را انجام دهند.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: مدیریت ارشد چهارمحال و بختیاری از عملکرد مجموعه جهاد دانشگاهی کشور و استان رضایت کامل دارد و این مجموعه را در بخش های مختلف حمایت خواهد کرد.
وی یادآور شد: سرمازدگی، کاهش بارش و کمبود نهال های اصلاح شده از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی و باغداری چهارمحال و بختیاری محسوب می شود که جهاد دانشگاهی می تواند در این حوزه فعالیت علمی و اجرایی انجام دهد.
استاندار چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: دولت در سال گذشته شرایط اقتصادی و مالی بسیار سختی را سپری کرد.
وی گفت: در همین رابطه 2 هزار میلیارد ریال از اعتبارات چهارمحال و بختیاری در سال 1394 ابلاغ شده ولی هنوز پرداخت نشده است.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: البته دولت اعتبار بسیاری از طرح ها و پروژه های چهارمحال و بختیاری را از طریق اختصاص اسناد خزانه و اوراق مشارکت تامین کرده است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور به منظور افتتاح مرحله نخست ساختمان مرکز تحقیقی – آموزشی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است.
عملیات اجرایی احداث ساختمان مرکز تحقیقی – آموزشی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری از سال 1393 به وسعت سه هزار و 650 مترمربع آغاز شد.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی**انتشاردهنده: جهابخش صفری دهکردی
7362/6021

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.