به گزارش ایرنا، نبی الله خونمیرزایی روز شنبه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که بواسطه مخالفت ها و کارشکنی دستگاه های دیگر در خصوص تحقق این برنامه عقب هستیم.
وی استانهای چهارمحال و بختیاری و لرستان را 2 قطب مهم پرورش ماهی در قفس عنوان کرد و گفت: با جذب سرمایه گذار و توسعه مزارع پرورش ماهی در این استان ها می توان تحقق برنامه های خود را سرعت بخشید و عقب ماندگی های صورت گرفته را جبران کرد.
خونمیرزایی تولید پرورش ماهی در قفس را از برنامه های شاخص اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: باید تمام توان خود را برای بهره گیری از ظرفیت استانها بویژه چهارمحال و بختیاری که استان پیشتاز در حوزه تولید آبزیان است، بکار گرفت تا ضمن رونق اشتغال و تولید، ارزش افزوده مضاعفی را برای کشور و این استان به همراه آورد.
رئیس سازمان شیلات در ادامه تولید آبزیان کشور را یک میلیون و 200 هزار تن در سال اعلام کرد و گفت: این میزان تولید و صید ماهی در مقایسه با سال 57 از رشد 40 برابری برخوردار است.
خونمیرزایی با بیان اینکه ایران رتبه نخست پرورش ماهی قزل آلا در آب شیرین جهان را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: ظرفیت های چهارمحال و بختیاری بعنوان رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی در کشور سبب دستیابی به چنین موفقیتی شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به ظرفیت های این استان در حوزه آبزی پروری اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذار و ایجاد زیرساخت های لازم در این حوزه آمادگی کامل داریم.
اقبال عباسی ادامه داد: تلاش می شود با همکاری ها لازم در راستای افزایش ظرفیت استان در حوزه تولید آبزیان بویژه پرورش ماهی در قفس در عملیاتی شدن برنامه های کشور در این حوزه نقش موثری ایفا کنیم.
وی تصریح کرد: ظرفیت های موجود در چهارمحال و بختیاری بیش از آن چیزی است که تاکنون عملیاتی شده و چنانچه بتوان این ظرفیت ها را عملیاتی کرد تحول بزرگی در حوزه شیلات کشور بوجود می آید.
استاندار چهارمحال و بختیاری، رفع مشکل شیلات داران استان را از ضرورت های این حوزه برشمرد و گفت: جهادکشاورزی استان در خصوص ساماندهی عمومی مشکلات شیلات داران از جمله تخصیص آب و پروانه بهره برداری اقدامات لازم را پیگیری کند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه بیش از 23 هزار تن ماهی قزل آلا اکنون 15درصد از ماهیان سردابی تولیدی کشور را به خود اختصاص داده است، همچنین این استان با دارا بودن کارخانه های تولید خوراک آبزیان، علاوه بر صادرات، 55 درصد نیاز کشور در این حوزه را تامین می کند.
7363/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.