علی عطایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به سوال شایعه کمبود ماسک برای استفاده شهروندان افزود: ماسک به اندازه کافی در بیمارستان ها و مراکز درمانی برای استفاده افراد مورد نیاز وجود دارد.

وی ادامه داد: در بین مردم شایع شده که در حال حاضر باید از ماسک استفاده کرده تا به ویروس کرونا مبتلا نشوند در حالیکه در این مقطع هیچگونه نیازی به استفاده از ماسک‌های ان ۹۵ و حتی ماسک های کاغذی نیست.

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان بیان کرد: چنانچه ویروس کرونا وارد کشور هم بشود تنها کادر درمانی شامل افرادی که در بخش مراقبت های ویژه و آی.سی.یو و ایزوله تنفسی، سی پی آر و امدادرسانی می کنند باید از ماسک های مخصوص با عنوان ان ۹۵ استفاده کنند.

عطایی افزود: یعنی در صورت شایع شدن ویروس کرونا نیز شهروندان باید از ماسک های معمولی و کاغذی استفاده کنند با این وجود هم اینک هیچگونه نیازی به این قبیل ماسک ها هم نیست.

وی از فعالان در رسانه ها و نشریات خواست در زمینه زمان استفاده از ماسک اطلاع رسانی دقیق کرده همچنین شهروندان به مطالب نادرست منتشر شده در فضای مجازی دقت نکرده و اخبار را تنها از مراجع رسمی دنبال کنند.

ویروس کرونا اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر «ووهان» واقع در استان «هوبی» در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۰

استان و منطقه چین به ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم گسترش یافته است.

این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آنآگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد جدید تعداد آن به هفت مورد رسیده است، این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود.

در معمولی‌ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان «سارس» می‌شود و نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.