ابراهیم سعدینی روزپنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: عمده مواد استخراج شده از معادن استان شامل مصالح ساختمانی همچون سنگ تزئینی،شن و ماسه،گچ،آهک و مواد فلزی از جمله سنگ آهن،کرومیت و منگنز بوده است.
وی با اشاره به صادرات بخشی از مواد معدنی به کشورهای چین،هند و امارات متحده عربی، خاطرنشان کرد: پارسال بیش از 10 میلیون تن مواد معدنی در استان استخراج شد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان تصریح کرد: هم اکنون تعداد 94 محدوده معدنی دارای پروانه اکتشاف ، 29 معدن دارای گواهی نامه کشف و 234 معدن دارای پروانه بهره برداری در هرمزگان با مجموع ذخایر افزون بر یک و نیم میلیارد تن وجود دارد.
سعدینی اضافه کرد: همچنین علاوه بر معادن دارای پروانه بهره برداری، 91 محدوده معدنی فعال دیگر نیز دارای مجوز برداشت شن و خاک، ماسه و خاک رس در استان در حال فعالیت هستند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: وجود تنوع مواد معدنی، استان را جز مناطق شاخص معدنی در سطح کشور مطرح کرده است.
این مسئول یاد آورشد: ظرفیت های سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه معادن این استان وجود دارد و همواره بستر جذابی برای سرمایه گذاران خارجی است.
معادن پایه در هرمزگان شامل سنگ گچ ، سنگ آهن، سنگ نمک، سنگ کرومیت و خاک سرخ است.
اشتغال این معادن حدود سه هزار نفر با سرمایه گذاری یک هزار و 268 میلیارد ریال است.
7198/6048
تنظیم کننده: فاطمه حسینی **انتشار : خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.