مصطفی آمره روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 10 شهرک صنعتی ایبک آباد، خیرآباد و شهرک صنعتی شماره یک اراک، شهرک های صنعتی محلات، خمین، مامونیه، دلیجان، نوبران، زاویه و فرمهین از سیستم تصفیه خانه استاندارد برخوردار هستند.
وی ادامه داد: هزار و 250 واحد معادل 80 درصد از هزار و 500 واحد صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان مرکزی در این 10 شهرک مستقر هستند که پساب خروجی آن ها به سیستم شبکه فاضلاب می ریزد.
مدیرعامل شرکت شهرک های استان مرکزی اظهار کرد: به منظور راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب در شهرک های صنعتی باید50 درصد از واحدهای صنعتی شهرک متقاضی شوند و حداقل باید 20 درصد از متقاضیان فعال باشند و روزانه بیش از 100 متر مکعب فاضلاب تولید کنند.
وی ادامه داد: در هر شبانه روز بیش از پنج هزار و 500 متر مکعب پساب فاضلاب در 10 شهرک صنعتی استان مرکزی تولید و به سه منشاء آب های سطحی، چاه های جذبی و ذخایز آب های فضای سبز هدایت می شود.
آمره بیان کرد: بیشترین پساب فاضلاب تصفیه خانه های 10شهرک صنعتی استان مرکزی برای آبیاری فضای سبز کاربرد دارد به طوری که برای این مهم به هیچ عنوان از شبکه های آبرسانی شهری و یا چاه های جذبی استفاده نمی شود.
وی توضیح داد: مرحله دوم تصفیه خانه برای استفاده بیشتر آب در شهرک های صنعتی خمین و دلیجان طراحی و بیش از 80 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این 2 تصفیه خانه تخصیص داده شده است.
35 شهرک و ناحیه صنعتی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.