دبیر اجرایی پویش ملی صادرات در گفت‌وگو با خبرآنلاین مرکزی با بیان مطلب فوق و اشاره به اینکه در اختیار قرار دادن دانش صادرات و نگاه تخصصی به این حوزه از محورهای پویش ملی صادرات است، ادامه داد : به منظور بهبود شرایط اقتصادی کنونی و رفع موانع فعالیت بخش تولید نیاز به آموزش در بخش صادرات و مهارت آموزی اصولی در این بخش به شدت احساس می‌شود که همین امر سبب شد، اراک میزبانی این پویش را به عهده بگیرد.

بهنام آزادی راد با اشاره به همکاری انجمن جوانان کارآفرین استان برای برگزاری این پویش ملی بیان کرد : در این پویش پنج‌ گام دست یابی به صادرات بیان و آموزش داده می‌شود و در ادامه این سلسله برنامه‌ها، تا پایان سال جاری با همان جامعه هدفی که از ابتدا همراه می‌شوند؛ مابقی گام‌ها برای رسیدن به موفقیت که در مجموع ۱۰ گام را شامل می شود، نیز آموزش داده خواهد شد.

وی دستیابی به صادرات پایدار، معرفی کالاهای تولید داخلی به بازارهای داخلی و خارجی، بسته بندی مناسب و رعایت استانداردهای جهانی برای معرفی محصولات، برقراری ارتباط مستقیم تولیدکنندگان با بازارهای جهانی، اتصال شرکت های کوچک و متوسط به بازار جهانی را از جمله وظایف و رسالت های مهم اتاق بازرگانی عنوان و تاکید کرد که در همین راستا برگزاری این پویش مورد توجه و پیگیری قرار گرفته است.

آزادی تاکید کرد : با آموزش هایی که در قالب این پویش ارائه می شود، بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ صادرکننده به جمع صادرکننده‌های استان مرکزی اضافه شود. البته ممکن است از استان‌های دیگر نیز در این پویش شرکت داشته باشند و تعداد افزایش پیدا کند.

دبیر اجرایی پویش ملی صادرات تصریح کرد : میزان و اقلام صادراتی سال‌های گذشته استان یا کشور، نشان دهنده این موضوع است که اقلام صادراتی بیشتر شامل محصولات پتروشیمی و آلومینیوم و به نوعی خام فروشی است و ارزش افزوده زیادی عاید استان و کشور در قبال صادرات این محصولات نمی شود.

وی بر لزوم معرفی و فروش محصولات تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی به بازارهای داخلی و خارجی، به عنوان موضوعی که با مشکلات و موانعی مواجه است، تاکید کرد و گفت : با برگزاری پویش ملی صادرات، در صدد هستیم تا افراد مستعد و علاقه مند در این حوزه شناسایی شده و سپس شرکت‌های مدیریت صادرات در این راستا راه اندازی خواهند شد.

آزادی با بیان اینکه صرفا داشتن سرمایه شرط کافی برای موفقیت در امر صادرات نیست، اضافه کرد : اگرچه تحریم ها فضای تعاملات بین‌المللی و صادرات کشور را محدود کرده است، اما قطعا می‌توانیم با پرورش صادرکننده ها و با تکیه بر وجود جوانان نخبه با صلابت از این مانع عبور کنیم. البته لازمه تحقق این مهم آنست که قدر سرمایه های انسانی را بدانیم.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1216403
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.