به گزارش ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» روز سه شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی مرحله سوم بیمارستان آیت الله خوانساری، اراک، افزود: سرمایه گذاری در بخش مراقبت های بهداشت اولیه و خود مراقبتی با اثربخشی بیشتری همراه است.
وی ادامه داد: خدمات و مراقبت های بهداشت اولیه در تمام مراکز درمانی کشور باید جدی گرفته شود و با توجه به گروه های سنی مختلف خدمات ویژه و کارشناسی ارائه شود.
امام جمعه اراک اضافه کرد: هزینه های سربار و کمرشکن درمان با تقویت امور پیشگیری قابل کنترل است و نظام سلامت کشور باید از درمان محوری به پیشگیری محوری تغییر جهت دهد.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: الگوی تغذیه سالم و توجه به شاخص های امنیت غذایی نخستین گام در مسیر پیشگیری از انواع بیماری ها است و مسئولان مربوطه باید در این امر خطیر برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنند.
وی در ادامه سخنان خود نسبت به استفاده هر چه بیشتر از خیران سلامت تاکید کرد و گفت: اعتبارات و سرمایه های دولت محدود است و باید در امور حساس به خصوص در بخش سلامت از ظرفیت این قشر از جامعه استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی خیران و تشویق و ترغیب توانگران می تواند در پیشرفت اهداف در حوزه سلامت مثمر ثمر باشد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: کسانی که برای رفع حوائج مردم تلاش می کنند و با نیت هایی خالص با تکیه بر آموزه های دینی، اهتمام ویژه ای به امور اجتماعی مردم دارند انسان های شریفی هستند، چرا که خدمت به مردم اصل مقدسی است.
وی در ادامه سخنان خود از کمک های اقشار مختلف مردم استان مرکزی برای سیل زدگان استان های لرستان و خوزستان تقدیر کرد و گفت: رسیدگی به شرایط سیل زدگان در شرایط کنونی از واجب ترین کارها است و استان مرکزی باید در این زمینه پیشتاز باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در درمان مردم تنها ۲۵ درصد سهم دارد و ۷۵ درصد دیگر سهم نهادهای دیگر و خود مردم است که آحاد جامعه باید به آن توجه داشته باشد.
دکتر «محمد جمالیان» افزود: اینکه تعداد بیماران صعب العلاج استان مرکزی بیش از میانگین کشوری است صحت ندارد رئیس مجمع خیران بیمارستان آیت الله خوانساری اراک نیز گفت: عملیات اجرایی مرحله سوم این بیمارستان در زمینی به مساحت یک هزار متر و چهار هزار مترمربع زیر بنا در چهار طبقه آغاز شد.
«محمد مهدی همتی» افزود: هزینه ساخت و تجهیز طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک بیش از 36 میلیارد ریال برآورد می شود که اکنون 20 میلیارد ریال اعتبار نقدی و 60 میلیارد ریال نیز مصالح از سوی خیران تامین شده است.
وی ادامه داد: هزینه تجهیز این طرح نیز 200 میلیارد ریال برآورد می شود که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان تامین می شود.
رئیس مجمع خیران سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک با بیان اینکه بخش سوم شامل ۱۸ تحت بخش جراحی ، ۴ اتاق عمل ، ۱۶ تخت بستری اورژان ، بخش درمانی پیشگیری و اتاق ایزوله است، گفت: اکنون ۱۶۴ تخت بیمارستانی فعال است که ۱۰۰ درصد ضریب تخت ها اشغال است و ۴۰ نفر نیز روزانه در نوبت بستری هستند.
16 واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
698 پزشک عمومی، 485 پزشک متخصص و فوق تخصص و یکهزار و 726 کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می کنند.
3017/3075/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.