«غلامرضا ملکی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تمامی نانوایی های آزاد پز، شیرینی پزی ها، خشکه پزی ها و رشته بری هایی که آراد خود را با قیمت آزاد و غیر دولتی تهیه می کنند برای تهیه موارد اولیه آرد خود باید در سامانه فروش آرد با قیمت آزاد برای سایر مصارف به آدرس www.eflour.ir ثبت نام کنند.
وی ادامه داد: این واحدها با ثبت نام در این سامانه از یکم دی ماه سال جاری می توانند بدون محدودیت آرد مورد نیاز خود را به صورت شفاف و رقابتی از طریق سامانه فروش آرد با قیمت آزاد برای سایر مصارف تهیه کنند.
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: برخورداری این واحدها از جواز معتبر و افتتاح حساب سپید در بانک سپه 2 شرط اساسی برای ثبت نام در سامانه فروش آرد با قیمت آزاد برای سایر مصارف است.
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی افزود: حدود 250 واحد آرد مورد نیاز خود را در این استان به صورت آزاد و غیر دولتی تهیه می کنند که تا کنون 100 واحد در این سامانه ثبت نام کرده اند.
ملکی، حذف واسطه گری و دلالی در زمینه فروش آرد با قیمت آزاد، ساماندهی خرید آرد نانوایی های آزاد پز، جلوگیری از هدر رفت آردهای دولتی و شفاف سازی فروش و جلوگیری از فروش این محصول با قیمت های متفاوت و غیر واقعی را از جمله اهداف راه اندازی این سامانه عنوان کرد.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و 2 دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.
استان مرکزی رتبه اول صادرات ماهیان زینتی را به خود اختصاص داده و حدود 90 درصد صادرات این ماهیان از این استان انجام می شود.
این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گل ها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.
استقرار ایستگاه انار ساوه، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، ایستگاه ملی تحقیقات لوبیای خمین، وجود شعبه ششم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، وجود ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیز از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی استان مرکزی است.
استان مرکزی با دارا بودن یک و هشت درصد از مساحت کل کشور دارای منابع آبی محدودی است اما ظرفیت تولید 16 هزار تن انواع آبزیان پرورشی را داشته که با وجود همه کمبودها و محدویت‎ها، توانسته در این زمینه خوش بدرخشد و جایگاه ویژه‎ای در کشور به دست آورد.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.