به گزارش خبرآنلاین منطقه مازندران، در این نشست دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:‌کمتر از ۲۵ درصد سلامت مردم بر عهده وزارت بهداشت می‌باشد و ۷۵ الی ۸۰ درصد دیگر بر عهده ادارات و نهادهای دیگر است. دکتر جلالی ادامه داد: تعریف استاندارد از سلامت با آموزشهای دینی ما منطبق است و ما با اضافه کردن بعد معنوی می توانیم تعریف جامع تری از حوزه سلامت داشته باشیم. 

وی تصریح کرد: تعریفی که از سلامت در جوامع بین المللی ارائه می شود برخورداری از سلامت جسمی، روحی و روانی در جامعه امروزی می باشد و این در صورتی است که تمام عوامل تشکیل دهنده بعد سلامت محقق شود، سلامت کامل در جامعه صورت می پذیرد و اگر حوزه ای از آن محقق نشود سلامت ناقصی در جامعه اتفاق افتاده است که منجر به مشکلاتی در جامعه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: برای توسعه سلامت باید تمام حوزه ها و دستگاه های اجرایی مشارکت نمایند تا جامعه سالم در پیش رو داشته باشیم.
وی اذعان داشت: اگر وزارت بهداشت، سازمانها و نهادها در جامعه به وفاق دست یابند شاهد سلامت اجتماعی و روانی در جامعه خواهیم بود.
دکتر جلالی اظهار داشت: برای دستیابی سلامت اجتماعی، بایستی تمام عوامل دخیل در حوزه های اجتماعی از قبیل ائمه جمعه و دیگر مسئولین برای پیشرفت در حوزه سلامت گام بردارند.
در ادامه دکتر فرخی قائم مقام ریاست دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی درباره تشریح مجمع سلامت شهرستان و مجامع سلامت محله و کانون های سلامت محله و دستور العمل مربوطه سخنانی را عنوان داشتند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 975886
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.