سید شمس الله حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در برخی از استانها هزینه ایاب و ذهاب دانش اموزان استثنایی از سوی سازمان ها و نهادها مختلف تامین و پرداخت می شود این درحالی است که این هزینه در استان مازندران تنها از طریق اعتبارات این اداره کل پرداخت می شود.
وی گفت : به عنوان نمونه هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی تهران توسط شهرداری پرداخت می شود.
حسینی با بیان اینکه اداره کل در تامین اعتبار سرویس ایاب و ذهاب مشکل دارد ، تصریح کرد: سال گذشته کل اعتبار برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استان 8 میلیارد ریال بوده این در حالی است که هزینه ماهانه ایاب و ذهاب این دانش اموزان حداقل 2 میلیارد ریال است.
وی خواستار مساعدت خیرین و دستگاههای اجرایی مازندران برای تامین هزینه ایاب و ذهاب، دانش آموزان استثنایی مازندران شد.
حسینی تعداد دانش آموزان زیر پوشش آموزش و پرورش استثنایی مازندران را 6 هزار و 306 نفر اعلام کرد و گفت : از این تعداد 2 هزار و 879 نفر دانش آموز دارای معلولیت های شدید هستند که در 52 مدرسه استثنایی استان تحصیل می کنند .
وی ادامه داد : بقیه دانش اموزان با معلولیت خفیف در قالب طرح (تلفیقی فراگیر ) در مدارس عادی تحصیل می کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران با اشاره به حدود یک هزار نفر نیروی انسانی و متخصص مدارس استثنایی استان گفت : در حال حاضر با کمبود نیرو مواجه هستیم و از طرفی قرار است 35 نفر امسال و 70 نفر دیگر نیز سال آینده بازنشسته شوند که در صورت عدم جذب نیرو با مشکل مواجه خواهیم شد.
تعداد 542 هزار و 549 دانش اموز در بیش از 4هزار مدرسه در سطح استان مازندران مشغول تحصیل هستند که از این تعداد 273 هزار و 260 دانش اموز پسر و بقیه دختر هستند.
خبرنگار: سیدمحمد اکبرموسوی**انتشار دهنده:محسن حسن نیا
/1295/ 1602/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.