به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمود نوربخش روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در ساری گفت : با توجه به آغاز اجرای برنامه ششم توسعه کشور ، اگر طرح های نیمه تمام به صورت ویژه پیگیری نشوند ، از ردیف بودجه سال 97 حذف خواهند شد.
بر اساس گزارش های رسمی بیش از سه هزار طرح نیمه تمام در مازندران وجود دارد که بخشی از آنها طرح های ملی هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با تاکید بر این که همه مدیران استانی به همراه نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید از طریق وزارتخانه ها پیگیری های لازم را در مورد طرح های عمرانی نیمه تمام و فاقد ردیف اعتباری انجام دهند ، افزود : امروز بسیاری از طرح های زیر بنایی نیمه کاره استان نظیر سد سازی ، آب رسانی ، فاضلاب ، ساخت بیمارستان و راهسازی باید در اولویت پیگیری تخصیص بودجه قرار بگیرند.
وی اعتبار ملی و استانی عمرانی امسال استان مازندران را 10 هزار و 900 میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت : بر اساس اعلام سازمان مدیریت برنامه ریزی استان ، تا کنون چهار هزار و 910 میلیارد ریال از این مبلغ تخصیص یافته است.
نوربخش به وجود 23 طرح ملی نیمه تمام دستگاههای اجرایی استان با یکهزار و 850 میلیارد ریال اعتبار اشاره کرد و افزود : تا کنون 480 میلیارد ریال از این مبلغ تخصیص یافته است.
وی گفت که از محل اعتبارات سفر استانی هیات دولت به مازندران نیز امسال 2 هزار میلیارد ریال تخصیص یافته است.
مجموع اعتبار مصوب سفر مهر ماه سال 94 رئیس جمهوری به مازندران 9 هزار و 907 میلیارد و 864 میلیون ریال بود .
کاروان دولت تدبیر و امید در بیست و سومین سفر استانی خود در دولت یازدهم که مهر ماه سال 94 صورت گرفت 42 مصوبه برای توسعه این خطه شمال کشور به تصویب رساند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با ذکر این نکته که 72درصد اعتبارات امسال طرح های عمرانی استان های کشور ملی است ، گفت : به همین دلیل پیگیری برای گرفتن اعتبار این طرح ها ضروری است.
وی تاکید کرد که برخی از طرح های مهم و زیر بنایی که مطالعات آن به پایان رسیده ولی در جدول اجرایی قرار نگرفته است، باید با پیگیری جدی از بودجه ملی و استانی برخوردار شوند.
** لزوم پیگیری اعتبار برای سه طرح سد سازی و 2 طرح آب رسانی
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مازندران هم در این نشست گفت : در حال حاضر برای ساخت سدهای کسلیان ، ظالم رود و سجاد رود و 2 مجتمع آب رسانی رامسر ، تنکابن و عباس آباد و آبرسانی شهرستان ساری و میاندرود یک هزار و 300میلیارد تومان نیاز است، که در اولویت پیگیری قرار دارد.
ابراهیم یخشکی افزود : به طور یقین با عملیاتی شدن این طرح ها ، وضعیت تامین و مصرف آب شرب و کشاورزی مازندران بهبود می یابد.
مطالعه سد کسیلیان با ظرفیت 170میلیون متر مکعب در وزارت نیرو به صورت مشترک برای استان سمنان و مازندران به پایان رسیده است ، اما با توجه به مشکلات مختلف زیست محیطی این طرح با بازنگری با ظرفیت 50 میلیون متر مکعب فقط برای تامین آب مازندران تغییر یافت .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این جلسه ساخت طرح های عمرانی بیمارستانی ساری، قائمشهر، تنکابن و بهشهر و اجرای طرح آب و فاضلاب در شهرهای گلوگاه، نکا و بهشهر در شرق مازندران نیز مورد تاکید قرار گرفت.
همچنین تهیه طرح جامع شهر های پل سفید، شیرگاه و شیرود در این شورای به تصویب رسید.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.