یدالله طهماسبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد یک هزار و یکصد روستا زیر پوشش نسل سوم تلفن همراه قرار گرفته اند و علاوه بر این تعداد ۵۰۰ روستای دیگر زیرپوشش نسل چهارم تلفن همراه هستند .

وی ادامه داد: نسل های جدید و پیشرفته خدمات تلفن همراه باعث می شود تا مشترکان بتوانند از این طریق از خدمات ویژه نظیر اینترنت و استفاده از ظرفیت  فضای مجازی برخوردار شوند .

مدیرکل ارتباطات مازندران گفت: تا پیش از انجام اقدامات توسعه ای همچون اجرای فیبر نوری در روستاهای مازندران، ۲ هزار و ۷۳۰ روستای استان زیر پوشش نسل دوم تلفن همراه قرار داشتند که با این خدمات ، مشترکان تنها قادر به برقراری مکالمه بودند.

وی افزود: با اجرای ۵۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در استان ، این امکان بوجود آمد تا روستاها نیز از خدمات ارتباطی پیشرفته برخوردار شوند.

طهماسبی ارتقای خدمات ارتباطی در روستاهای مازندران را تنها به بخش تلفن همراه ندانست و گفت : توسعه و ارتقای خدمات ارتباطی در بخش تلفن ثابت نیز شاهد هستیم که مشترکان تلفن ثابت ۲ هزار و ۱۲۵ روستای مازندران برخوردار از خدمات اینترنت خانگی هستند .

وی از اجرای طرح ملی پایش خدمات ارتباطی روستاهای مازندران خبر داد و گفت : براساس دستورالعمل وزارت ارتباطات به سراسر کشور این طرح در استان نیز انجام شد و وضعیت خطوط ارتباطی در روستاهای مازندران مورد بررسی قرار گرفت .

به گفته مدیر کل ارتباطات مازندران با اجرای این طرح پایشی علاوه بر شناسایی نقاط کور ارتباطی برنامه ریزی ها برای توسعه خدمات در دستور کار قرار می گیرد .

وی ادامه داد : البته اداره کل ارتباطات مازندران پیش از آغاز این طرح پایشی ، اجرای ۶۳۰ طرح توسعه ارتباط در روستاهای استان را کلید زده است تا مشکلات در این بخش مرتفع شود .

استان مازندران حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۵ درصد ان در بیش از ۳هزار روستای استان ساکن هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.