به گزارش خبرنگار ایرنا ، در مراسم اهدای این جایزه که اعضای خانواده مرحوم رشیدی حضور داشتند ، ویدیویی از گزیده سخنرانی های این هنرمند برجسته که اصالتی بابلی داشت ، برای حاضران پخش شد.
لیلی رشیدی دختر و احترام برومند همسر مرحوم رشیدی در این مراسم حضور داشتند.
همچنین پس از پخش فیلم ویژه مربوط به استاد رشیدی در این مراسم، ویدئویی درباره معرفی علی دنیوی ساروی فیلمساز، نویسنده، صداپیشه و پژوهشگر فرهنگ و سینما که جایزه ویژه را دریافت کرد ، پخش شد.
احترام برومند، لیلی رشیدی و محمدرضا اصلانی برای اهدای نشان ویژه استاد رشیدی به علی دنیوی ساروی روی صحنه حاضر شدند.
همسر داوود رشیدی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره وارش به دلیل نامگذاری سالنی در بابل به نام این هنرمند، گفت: ما خواستیم برای این که به وارش کمک کنیم امسال نشان استاد رشیدی را به یک هنرمند از مازندران اهدا کنیم.
برومند افزود: معیار ما فعالیت هنری فردی بود که تلاش خود را در جهت خدمت به فرهنگ سرزمین مادری خود به کار گرفته باشد.
علی دنیوی ساروی پس از دریافت جایزه از دستان لیلی رشیدی گفت: بسیار هیجان زده هستم و خیلی سپاسگزارم که من را لایق این افتخار دانستند تا این نشان ارزشمند را دریافت کنم.
نشان ویژه استاد رشیدی از سال 96 بنیانگذاری شد و هر سال به مناسبت سالگرد درگذشت این هنرمند توسط خانواده اش به هنرمندان اهدا می شود.
اولین دوره اهدای نشان مرحوم رشیدی شهریور سال 96 برگزار شد که جایزه به عمید نائینی روزنامه‌نگار ، محسن میرزایی تاریخ‌نویس و روزنامه‌نگار ، علیرضا داودنژاد کارگردان سینما و محمدحسن معجونی، بازیگر و کارگردان تئاتر رسیده بود.
دومین دوره اهدای نشان هم شهریور ماه سال 97 برگزار و نشان به جلال ستاری، سیدمحمد مساوات، رخشان بنی‌اعتماد و مجتبی میرطهماسب از فعالان حوزه‌های سینما، تئاتر، نویسندگی و پژوهش اهدا شد.
نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش از 9 اردیبهشت در بابل آغاز شد و امشب با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
9927/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.