اسفندیار نظری روز یکشنبه در گفت و گو با خیرنگار ایرنا افزود: سیلاب اخیر منجر به آبگرفتگی دهها مدرسه مناطق مرکزی و شرقی استان شد که بیشترین آن در شهرستان سیمرغ و بخش های ساحلی بود.
وی اظهار داشت که خوشبختانه با حضور عوامل امدادی، مدارس در روزهای اولیه به حالت عادی بازگشتند اما خسارت های وارد هنوز جبران نشده است.
معاون آموزش و پرورش مازندران گفت: خسارت بیشتر شامل زیر آب رفتن کلاس درس مدارس ، تخریب فضای سبز ، آسیب به برخی تاسیسات برقی و گرمایشی و همچنین امکانات کلاسی بود.
نظری همچنین گفت : متاسفانه سیلاب در شهرستان بابل به یک واحد پژوهشسرا آسیب 100 درصدی زد که عملا آن را غیر قابل استفاده کرده است.
وی در مورد اهمیت این پژوهشسرا اظهار داشت: نه تنها این پژوهشسرا بخش قابل توجهی از جمعیت دانش آموزی 80 هزار نفری بابل را پوشش می داد، بلکه میزبان دانش آموزان شهرستان های فاقد پژوهشسرا نیز بود.
معاون آموزش و پرورش مازندران تخریب این پژوهشسرا را لطمه بزرگی به فرآیند پژوهشی و درسی دانش آموزان دانست و افزود: در حال حاضر بنا داریم که تا زمان تعیین تکلیف این پژوهشسرا، دانش آموزان رادر دیگر واحد ها و حتی شهرهای مجاور هدایت کنیم.
گفتنی است که در استان مازندران 32 واحد پژوهشسرا فعال هستند که تمامی دانش آموزان مقطع ابتدایی و متوسطه اول با جمعیتی بالغ بر 400 هزار نفر در آن فعالیت می کنند.
علاوه براین نظری گفت که خوشبختانه سیلاب مشکلی در اسکان مسافرین ایجاد نکرد و مدارس همچنان میزبان مهمانان نوروزی هستند.
سیلاب اخیر که در واپسین روزهای سال گذشته در مازندران آغاز شد، بر اساس برآورد ها تا کنون بیش از 500 میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.
گفتنی است استان مازندران دارای حدود 538 هزار دانش اموز است که در چهار هزار مدرسه در حال تحصیل هستند.
7335/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.