آیت الله عبدالکریم عابدینی شامگاه دوشنبه در دوازدهمین دوره آئین تجلیل از حافظان قران کریم در مسجد النبی (ص) قزوین افزود: باید در پی ترویج معارف و آموزه های قران باشیم تا جامعه ما در مسیر سعادت دنیوی و اخروی قرار بگیرد.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه باید سبک زندگی خود را قرانی کنیم،افزود: باید همه تعاملات خود را قرانی کنیم و به دستورات آن توجه و آنها را اجرایی کنیم.

آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: اقتصاد ما باید قرانی باشیم و عدالت قرانی را باید در جامعه خود شاهد باشیم و رقابت ما نیز باید قرانی باشد.

وی با بیان اینکه خداوند در مورد کتاب خود می فرماید ما قران را نازل کردیم که یکی از معجزات ماست،افزود: همه متوجه می شوند که قران چه می گوید اما فرقش برای مومن و غیرمومن این است که این کتاب برای مومنان هم دوا و هم غذاست و کلام وحی نیازهای آنان را رفع و دردهایشان را درمان می کند.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: آیات قران برای مومنان و اهل ایمان مایه ارامش، امید و نشاط است.

آیت الله عابدینی با بیان اینکه قران برای کافران ناامیدی، استرس و اضطراب ایجاد می کند،ادامه داد: آیات قران برای کافران و کسانی که اهل ایمان نیستند خوشایند نبوده و آنان بهره ای از این باران و رحمت الهی نمی برند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین از قران به عنوان راهی برای اتصال به خدا یاد کرد و گفت: هیچ چیز جز قران و نماز نمی تواند ما را به پروردگار وصل کند و برای ما آرامش قلبی ایجاد کند چرا که هرچیز غیرخدایی مانند پست و مقام و مال و ثروت و فرزند و قوم و خویش از بین رفتنی و ناپایدار است.

امام جمعه قزوین افزود: سفره برکت قران برای آرامش ما پهن شده است و باید مومنان از این سفره به خوبی استفاده کنند.

رییس شورای اسلامی شهر قزوین نیز در این مراسم گفت: دورنمای تعیین شده در حوزه قاریان در کشور که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، تربیت ۱۰ میلیون قاری است بنابراین همه نهادهای فرهنگی باید در این راستا احساس وظیفه کرده و دغدغه داشته باشند.

حکمت الله داودی با بیان اینکه ترویج معارف قرانی را باید جدی گرفت و شورا و شهرداری قزوین به سهم خود در این خصوص می کوشد، افزود: مدیریت شهری قزوین امسال در حوزه فعالیت های قرانی ۹ میلیارد ریال هزینه کرده است.

وی اظهار داشت: قزوین را با مردمانی شهیدپرور و متدین باید از مهدهای قران بدانیم و باید تلاش کنیم تا این کتاب الهی هرچه بیشتر در کارها و برنامه های ما جاری و ساری شود.

شهردار قزوین نیز در این مراسم با بیان اینکه قران سرچشمه نور الهی است و باید خود را به آن متصل سازیم تا سعادتمند شویم، گفت: شهرداری قزوین از برنامه های قرانی حمایت می کند.

سیاوش طاهرخانی گفت: ۸۰۰ قاری و حافظ قران در برنامه های فرهنگی و معنوی مرتبط با کلام وحی در قزوین امسال فعال بوده اند که امروز از بخشی از آنها قدردانی می شود.

این مسوول گفت: ۸۵ درصد حافظان قران بانوان و ۱۵ درصد مردان هستند که می توان از این افراد به عنوان حافظان نهاد خانواده و دین و مروجان قران که چراغ راه جامعه است، یاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: باید با فعالیت های فرهنگی عطر و بوی خوش قران را به مشام همه جهانیان چشاند.

در پایان این مراسم از حافظان قران کریم تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.