محمدرضا عارف چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: بیشترین خطرات و تهدیدهایی که سازمان های کشور را تهدید می کند به دلیل بی توجهی و سهل انگاری است.
رئیس انجمن رمز ایران گفت: این انجمن که سازمان غیردولتی مردمی است در کنار فعالیت های علمی نگاه به راهبردهای کلی کشور نیز دارد و سعی می شود راهبردهای این انجمن در این مسیر قرار گیرد و مشکلات کلان حوزه افتا (امنیت فضای تبادل اطلاعات) را با کمک دستگاه های ذیربط بررسی کند.
وی بر خوب بودن وضعیت علمی کشور در حوزه افتا تاکید کرد و افزود: از وجود استادان برجسته در این زمینه به اندازه کافی بهره مند هستیم و همچنین دانشجویان نخبه و با انگیزه ای در این حوزه داریم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکل اصلی ما در این زمینه بی توجهی و عدم حساسیت برخی از مسئولان به امور این حوزه است.
وی سیاست انجمن رمز ایران در دوره جدید را اینگونه عنوان کرد: نگاه به سمت فعالیت تدریجی انجمن و همچنین توجیه دستگاه ها نسبت به خطرات احتمالی است که پیرامون زیرساخت های کشور می تواند وجود داشته باشد.
عارف اضافه کرد:با همین هدف تم اصلی کنفرانس امروز که در شیراز گشایش یافته، امنیت سیستم های صنعتی است تا دستگاه های ذیربط در این مسیر گام های بلندی برای مصونیت بخشی به تجهیزات خود انجام دهند.
عارف در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره پیگیری سازو کار قانونی در مجلس برای بکارگیری دستاوردهای انجمن رمز ایران در زیرساخت های امنیت تبادل اطلاعات دستگاه های کشورگفت: استفاده از راهبردهای علمی لزوما نباید با تکلیف قانونی همراه باشد و در این انجمن تلاش شده که تعامل و همکاری با دستگاه های ذیربط مدنظر قرار گیرد تا با توجیه کردن از دستاوردهای علمی بهره ببرند.
رئیس انجمن رمز ایران بیان کرد: یکی از کمیته های فعال این انجمن کمیته فناوری و صنعت است که تلاش می شود با دعوت از صنعت گران برای شرکت در این کمیته آنها را نسبت به خطرات و تهدیدهای احتمالی آگاه می کند و هدف این است که آنها با توجیه به جای چماق قانون به انجام اقدامات علمی ترغیب شوند.
وی ادامه داد:کارهای علمی انجمن رمز ایران قاعدتا مورد توجه همه نهادها ازجمله شورای عالی فضای مجازی قرار دارد و در عین حال برای افزایش همکاری و تعامل بیشتر تفاهم نامه ای با دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی منعقد شده است.
عارف بیشترین عامل خطراتی را که سازمان ها با آن مواجه می شوند را بر اثر بی توجهی و سهل انگاری عنوان کرد.
چهاردهمین کنفرانس انجمن رمز ایران به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
به گفته شیخی دبیر این کنفرانس از 104 مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس 37 مقاله پذیرفته شده که 17 مقاله شفاهی و 22 مقاله بصورت پوستر ارائه خواهد شد.
در مدت دو روزه برگزاری این کنفرانس کارگاه ها و دوره های آموزشی با هدف آگاه سازی درمحور امنیت سامانه و کنترل سنجی صورت خواهد گرفت.
انجمن رمز ایران در سال 79 تشکیل شده و به صورت سازمان غیردولتی مردم نهاد اداره می شود.
این انجمن متشکل از اعضای حقیقی شامل استادان و دانشجویان رشته های مرتبط و اعضای حقوقی یعنی شرکت ها و نهادهای علمی است و ۶۰ عضو حقوقی و ۱۵۰۰ عضو حقیقی دارد.
فعالیت انجمن رمز ایران در زمینه های علمی است و با برگزاری کنفرانس های علمی در بخش های مربوط به سیاست های کلی نظام در حوزه امنیت فضا تبادل اطلاعات(افتا) و سندهای بالا دستی فعال است.
خبرنگار:‌ محمد امین افشارپور ** انتشاردهنده:‌غلامرضا مالک زاده
9873 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.