بابک دین‌پرست چهارشنبه در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در شیراز در جمع خبرنگاران افزود: در سند پیشران توسعه فارس که دهم مهرماه امسال از آن رونمایی شد حدود ۲۲۰ بند مشخص شده که هر کدام این بندها نیز حدود ۳۰ بند در زیرمجموعه خود دارند.
وی ادامه داد: در این جلسه (ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی) روند پیشرفت طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت که این بررسی‌ها نشان می‌دهد که پیشرفت‌هایی حاصل شده و بسیاری از بندهای مربوط به اقتصاد مقاومتی که برخی از آنها چندین سال طول کشیده بود حل و فصل شده است.
او اظهار داشت: تمام آمار مربوط به معادن و زمین‌های واگذار شده در شهرک‌های صنعتی و همچنین طرح‌های نیمه تمام راکدی که در استان وجود داشته احصاء و به فرمانداران ابلاغ شده و هم اینک فرایند بررسی اجرای آنها در حال انجام است.
دین‌پرست، ضمن تاکید بر لزوم همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی در جهت پیشبرد اهداف سند پیشران توسعه استان و بهبود وضعیت معیشت شهروندان تصریح کرد: استان فارس فقط باغ ارم، حافظیه و تخت‌جمشید نیست، اگر کمی از کلانشهر شیراز دور شویم می‌بینیم که در بسیاری مناطق محرومیت بی‌داد می‌کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور همچنین از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست که در سفر وزرا به استان به جای قرار دادن برنامه روبان‌چینی و افتتاح، جلسه‌هایی در جهت رفع مشکلات بخش‌های مرتبط با حوزه خود برگزار کنند.
دین‌پرست، خواستار شفاف‌سازی بانک‌های استان در خصوص میزان نسبت منابع و مصارف‌شان شد و گفت: باید مشخص شود که بانک‌ها چه نقشی در توسعه استان دارند و چه میزان منابع در دست آنها است و آن منابع در کجا و به چه شکلی هزینه می‌شود.
وی تصریح کرد: اگر بانک‌های خصوصی از ارائه این اطلاعات معذور هستند ما هم باید به آنها بگوییم که از ارائه خدمات به شما معذوریم.

سند پیشران توسعه استان فارس در سه بخش مجزا شامل «راهبردها و سیاست‌های عمومی» و «پروژه‌های عمرانی، طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری منتخب در ۲۹ شهرستان استان» است که به منظور مستندسازی، امکان پیگیری و نظارت بی‌وقفه بر روند اجرای مصوبات و تکالیف معین شده برای دستگاه‌های اجرایی، مدیران واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری تهیه شده است.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور که از سوی معاون اول‌ رئیس‌جمهوری و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به عنوان جانشین وی در استان فارس برای پیگیری پروژه‌های اقتصاد مقاومتی منصوب شده است، مهرماه گذشته در سفر به شیراز سند پیشران توسعه فارس را رونمایی کرد که می‌تواند گامی اساسی برای تحقق پروژه‌های اقتصاد مقاومتی به خصوص ۲۳ پروژه اولویت‌دار استان باشد.

پروژه‌های نصب هزار دستگاه کنتور فهام به منظور ایجاد جایگاه ارتباطی متناسب با بخش کشاورزی و نظارت بر مصرف انرژی در این بخش، احداث شرکت پالایش سپهر پارسیان برای تولید اتان و استحصال گازهای مخلوط صنعتی، احداث شرکت کربنات سدیم کاوه ، احداث واحد صنعتی شرکت کاغذ زاگرس و احداث فاز دوم کارخانه سیمان خاکستری نی‌ریز، از ۲۳ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در استان فارس هستند.

از دیگر پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در استان فارس می‌توان به احداث واحد صنعتی شرکت کاغذ سبز خرامه، احداث واحد صنعتی و بسته‌بندی عسل و تولید ملکه توسط شرکت ملکه زنبور عسل کازرون، احداث هتل پنج ستاره رز، احداث مرکز فرهنگی سعدی، احداث هتل سه ستاره، احداث اقامتگاه سنتی، احداث سد تاخیری تغذیه‌ای تنگ خمار فسا و احداث قطعه اول تونل شهید باقری در محور لامرد – خنج است.

همچنین احداث سالن در مجموعه حجاب شیراز، پروژه تولید و مصرف ایمپلنت‌های داخلی به جای نمونه خارجی، پروژه تولد و مصرف الکترودهای قلبی، پروژه‌ تولید و مصرف تیغه‌های دراماتوم داخلی به جای خارجی، احداث راه‌آهن جهرم-لار، احداث باند دوم محور فسا-داراب، احداث باند دوم راه‌ کوار-فیروزآباد، بهسازی راه اصلی فیروزآباد-قیر و خنج، احداث فاز اول صنایع آلومینیوم جنوب برای تولید شمش آلومینیوم و توسعه فاز اول مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد برای تولید کنسانتره آهن-گندله آهن و آهن اسفنجی از دیگر اولویت‌های اقتصاد مقاومتی در استان فارس هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.