علی القاصی شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در این عفوها زندانیانی که زمینه اصلاح و بازسازی روحی و شخصیتی دارند، مشمول عفو شده اند.
وی با اشاره به این که معمولا کسانی در زمره این عفو قرار می گیرند که حق خصوصی به گردن آن ها نیست افزود: اگر چنانچه حق الناسی به گردن آن ها باشد و یا شاکی خصوصی داشته باشند مشروط به این که فرد بتواند رضایت شاکی را جلب و یا جبران خسارت کند شرایط آزادی اش فراهم می شود.
القاصی بیان کرد: کسانی مشمول این عفو قرار می گیرند که آثار و نتایج جرایم آن ها چندان نظم و امنیت جامعه را برهم نزده باشد، البته در مورد این دسته از محکومین و زندانیان استثنائاتی نیز وجود دارد.
وی با اشاره به این که این دوره از عفو تعداد زیادی از زندانیان را شامل می شود، گفت: حتی آدم ربا اگر رضایت شاکی را داشته باشد می تواند دراین دوره از عفو استفاده کند اما در گذشته این جرم از استثناها بود.
رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به این که دستگاه قضایی اعتقادی به زندانی کردن افراد ندارد گفت: هر چقدر بتوان تعداد زندانیان را کم کرد مشکلات کمتری دامنگیر جامعه می شود، زیرا به دلیل زندانی شدن افراد رنج زیادی بر خانواده زندانیان تحمیل می شود و باعث می شود که این افراد به سمت شغل های کاذب بروند.
القاصی افزود: پدیده جرم محصول کارکرد اجتماعی و پدیده ای است که متاثراز فعل و انفعالات اجتماعی و کارکردهای جامعه است یعنی رابطه بین جرم و کارکردهای جامعه رابطه ای مستقیم است.
رئیس کل دادگستری فارس گفت: وضعیت اجتماعی هر جامعه در وقوع جرایم، نوع و شدت آن تاثیر زیادی دارد،از این رو هر چقدر جامعه از سلامت بهتری برخوردار باشد میزان جرایم و آسیب های آن کمتر است و هر چه نابسامانی بیشتر و از یک وضعیت ناهمگون برخوردار باشد خروجی آن در جرایم، انحرافات اجتماعی و آسیب های آن دیده می شود.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.