مجید ارجونی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعیین راهبرد تبلیغات، برنامه ریزی برای برگزاری هرگونه همایش یا جشنواره، برنامه ریزی برای ارتقاء جایگاه سازمان و شناساندن بیش از پیش راه آهن در میان افکار عمومی از جمله اهداف تشکیل این کمیته است.
وی بیان کرد: این کمیته در راستای اهداف راه آهن جمهوری اسلامی ایران در زمینه های تشویق و ترغیب تجار و بازرگانان برای سرمایه گذاری در حوزه ریلی، اشاعه قوانین و مقررات ناوگان حمل و نقل ریلی و فرهنگ ایمنی در راه آهن، افزایش حمل بار و جابه جایی مسافر ایفای نقش خواهد کرد.
وی ادامه داد: همچنین این کمیته به منظور معرفی ظرفیت ها و خدمات راه آهن جنوب شرق در حوزه های مختلف برای استفاده عموم، برنامه ای کاربردی تدوین و اجرا خواهد کرد.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور گفت: انعکاس دیدگاه های اقتصادی دولتمردان در خصوص ظرفیت های راه آهن به صورت تصویری و مکتوب در دستور کار این کمیته قرار گرفت.
ارجونی اظهار داشت: از مهم ترین مصوبات نخستین جلسه این کمیته معرفی ظرفیت ها برای تشویق گروه هدف برای تاسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی ریلی در سیستان و بلوچستان بود.
به گزارش ایرنا فرشید عابدی به عنوان دبیر کمیته رسانه راه آهن جنوب شرق کشور منصوب شد.
راه آهن جنوب شرق کشور با مسیر ریلی زاهدان - تهران به طول هزار و 600 کیلومتر در سال 1390 به بهره برداری رسید و 2 شرکت جوپار و رجاء کار جابجایی مسافران را در حوزه جنوب شرق کشور برعهده دارند.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
3213**6081 خبرنگار: اکبر نوری **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.