سید رفیع حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی بازدید مدیران شرکت های گردشگری عمان که در زمینه گردشگری سلامت فعالیت می کنند از امکانات و مزایای درمانی سیستان و بلوچستان، مقرر شد تا 2 ماه آینده نخستین گروه بیماران عمانی در قالب تور گردشگری سلامت وارد استان شوند.
وی افزود: این مدیران از چابهار تا زابل به بررسی امکانات گردشگری، هتل ها و مراکز درمانی سیستان و بلوچستان پرداختند.
وی ادامه داد: سفیر گردشگری سلامت ایران در عمان به همراه مدیران چهار شرکت توریستی این کشور، پس از بازدید از امکانات درمانی و بخش توریسم سلامت بیمارستان امام علی (ع) چابهار و بیمارستان چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان، بخش درمان ناباروری و جراحی قلب بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان و چند مرکز خصوصی، امکانات درمانی موجود را مطلوب توصیف کردند.
مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: بیمارستان های امام علی (ع) چابهار و چشم پزشکی الزهرا (س) زاهدان دارنده استانداردها و مجوز IPD از وزارت بهداشت هستند.
وی گفت: سایر بیمارستان ها مانند علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان و مراکز خصوصی خواهان پذیرش بیماران کشور عمان باید هر چه سریعتر نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با توجه به گستردگی و داشتن بیش از هزار و 100 کیلومتر مرز خشکی با 2 کشور همسایه و 310 کیلومتر مرز دریایی در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
3042**3213 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.