ایوب درویشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هزینه های ساخت بیمارستان جدید چابهار با فروش املاک قدیمی بیمارستان سینا که در مرکز این شهر قرار دارد تامین می شود.
وی افزود: پیگیری و اقدامات لازم و تغییر کاربری بیمارستان سینا به دلیل برخورداری از موقعیت خاص، خریداران زیادی دارد.
وی ادامه داد: علت طولانی شدن برای ساخت بیمارستان جدید 540 تختخوابی چابهار جانمایی زمین بوده است که هم اینک مکان آن مشخص و بزودی کلنگ آن به زمین زده خواهد شد.
وی بیان کرد: مردم شهرستان چابهار و مناطق همجوار مشکلات زیادی در مبحث کمبود تخت بیمارستانی، پزشک متخصص و امکانات بهداشتی دارند.
وی با بیان اینکه چابهار یک شهر راهبردی و بین المللی است باید امکانات آن در قسمت های مختلف از جمله بهداشت و درمان بیشتر از سایر شهرها باشد، خاطرنشان کرد: هم اینک چابهار در همه شاخص ها نظیر آب، آموزش، بهداشت، ورزش، راه، حاشیه نشینی، طرح هادی رتبه های آخر در سطح استان سیستان و بلوچستان را دارد.
فرماندار چابهار گفت: 79 درصد مردم این شهرستان به آب سالم و بهداشتی دسترسی ندارند.
وی افزود: بیمارستان 64 تختخوابی بخش پلان سال 1368 کلنگ زنی شده است و مردم بخش های پلان و دشتیاری همچنان چشم انتظار ساخت این بیمارستان هستند.
وی بر تکمیل طرح های بهداشتی درمانی، ورزشی، ساخت فرودگاه بین المللی، لایروبی بنادر صیادی بریس، هفت تیر و تیس، ساخت شبکه آبرسانی برای بیش از 400 روستا، اجرای طرح هادی و تکمیل زیرساخت های اینترنت، جاده ترانزیتی و بازارچه ریمدان شهرستان چابهار تاکید کرد.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213خبرنگار: رستم کریمی نژاد**انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.