محسن کهرازهی روز دوشنبه اظهارداشت: صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، بکارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علف‌های هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحت تر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات از مزایای به کارگیری روش‌های آبیاری نوین به شمار می‌رود.

وی افزود: برای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در شهرستان هیچ محدودیتی وجود ندارد به طوریکه دولت نیز برای تشویق کشاورزان به این امر ۸۵ درصد هزینه اجرایی سیستم‌های نوین آبیاری را بصورت بلاعوض تامین و پرداخت می‌کند.

مدیرجهاد کشاورزی میرجاوه گفت: تاکنون برنامه‌ریزی اجرای ۶۰۰هکتار سیستم های نوین آبیاری در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته است.
وی افزود: هم‌اینک ۲ هزار و ۴۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان مجهزبه سیستم آبیاری تحت فشار وکم فشار است که از این تعداد ۶۳۰هکتار سیستم آبیاری بارانی، ۴۷۱هکتار کم فشار و۱۳۳۴هکتار آبیاری قطره‌ای است.

کهرازهی بیان کرد: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین می‌توانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی نوین آبیاری نام نویسی‌ تا نسبت به اجرای سیستم برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.
به گزارش ایرنا شهرستان مرزی میرجاوه دارای  ۹۴۵۰ هکتار اراضی زراعی و باغی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.