معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح به منظور بررسی علل نا امنی غذایی در سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.
دکتر سید مهدی طباطبایی افزود: هر چند در سالهای اخیر امید به زندگی در سیستان و بلوچستان افزایش و مرگ و میرها کاهش پیدا کرده است اما همچنان این استان از نظر امنیت غذایی با میانگین کشوری فاصله دارد.
وی ادامه داد: پوشش همگانی سلامت مورد تاکید سازمان جهانی بهداشت است که باید تلاش کنیم همه مردم در تمامی مناطق به مقوله های برخورداری از سلامت که حق مسلم آنان است دست یابند و لازمه این حرکت مهم ریشه یابی علمی با اجرای مطالعات و مداخلات مبتنی بر شواهد با مشارکت مردم است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این طرح مهم علل نا امنی غذایی در زاهدان بررسی و راهکارهای ارتقاء سلامت غذایی در مناطق روستایی شهرستان زاهدان ارائه خواهد شد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.