یک استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه مهمترین حق بر گردن ما «معرفت اهل بیت» است، گفت: باید اهل بیت (علیهم السلام) را بشناسیم که ما همه در این مسأله قصور داریم و خداوند برای جهل ما نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) قطعا ما را مؤاخذه خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی نورمفیدی در مراسم شب شهادت فاطمه زهرا (س) حرم مطهر امام خمینی گفت: می خواهم از یک کوتاهی بزرگ که در بین ما شیعیان اتفاق افتاده سخن بگویم و می خواهم ذهن همه را به کوتاهی در برابر حق بزرگ اهل بیت (علیهم السلام) و فاطمه زهرا (س) معطوف کنم.

این استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه مهمترین حق بر گردن ما «معرفت اهل بیت» است، افزود: شناخت اهل بیت (علیهم السلام) و فاطمه زهرا (س) و جایگاه او در نظام هستی، نقش او در این عالم و مسئولیت او در آخرت سؤالاتی است که ما همه باید به دنبال پاسخ دادن به آنها باشیم.

وی با تأکید بر اینکه اگر شناخت نسبت به فاطمه زهرا (س) در ما پیدا شود محبت ما به ایشان بیشتر می شود، اظهار داشت: خداوند در روز قیامت هیچ عذر و بهانه ای را برای ندانستن نمی پذیرد. باید نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) که راهنمایان ما هستند اطلاعات و آگاهی بیشتری داشته باشیم. این یک مسئولیت بسیار مهم برای ما به عنوان پیروان اهل بیت (علیهم السلام) است.

نورمفیدی ادامه داد: البته نباید سخن را از هرکس و هر تریبون بپذیرید. ما نمی توانیم و حق نداریم هر سخنی را از هرکسی بپذیریم. اما باید اهل بیت (علیهم السلام) را بشناسیم که ما همه در این مسأله قصور داریم و خداوند برای جهل ما نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) قطعا ما را مؤاخذه خواهد کرد. من این را می گویم تا شوکی به شما وارد شود که به دنبال دانستن بروید.

وی بیان کرد: یک روز مردی همسرش را نزد فاطمه زهرا (س) فرستاد و گفت که سؤال کن ما به عنوان شیعه اهل بهشت هستیم؟ فاطمه زهرا (س) فرمود اگر به آنچه می گوییم عمل کردی و از کارهایی که نهی کردیم اجتناب کردی شیعه ما هستی. مرد گفت وای بر من چه کسی لغزش نکرده است؟ دوباره خانم نزد فاطمه زهرا (س) آمد و این بار حضرت فرمود همه دوستداران و دوستان دوستداران ما و هرکسی که با دل و زبان ما را قبول دارد شیعیان ما نیستند ولی بعد از اینکه با انواع عذاب های برزخ پاک شدند وارد بهشت می شوند.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: کسانی که دروغ می گویند و خیانت می کنند به بهشت راه پیدا نمی کنند و در برزخ می مانند تا جوابگوی گناهانی که انجام دادند باشند چون روح تا پاک نشود نمی تواند مشمول شفاعت فاطه (س) و اهل بیت (علیهم السلام) شود؛ آنچه به واسته گناهانی که انجام داده از یاد برده با این تصفیه در برزخ به یاد می آورد و آن وقت است که شفاعت امیرالمؤمنین (ع) و فاطمه زهرا (س) شامل حال او می شود.

وی گفت: فاطمه زهرا (س) می فرماید روزی از پدرم درباره آیه « اعراف مردانی هستند که هریک از بهشتیان و جهنمیان را به چهره می شناسند» سؤال کردم که اعراف چه کسانی هستند؟ پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود آنان امامان پس از من علی، دو سبط من حسن و حسین و 9 نفر از فرزندان حسین هستند. کسی به بهشت نمی رود جز اینکه آنها را بشناسد و آنها او را بشناسند و کسی به جهنم نمی رود جز اینکه آنها را نشناسد و آنها او را نشناسند.

نورمفیدی با تأکید بر اینکه قطعا فاطمه زهرا (س) جزء این اعراف است، افزود: کسی که در این دنیا پیرو و تابع نبوده نمی تواند چهره فاطمه (س) را تشخیص دهد و امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا (س) هم او را نمی شناسند. اگر امیرالمؤمنین (ع) آن روز می گوید ما را نمی شناسد یعنی از ما راضی نیست و همین که نشناسد راه به سوی جهنم باز می شود.

وی با بیان اینکه شناخت خدا متوقف بر معرفت اهل بیت (علیهم السلام) است، اظهار داشت: فاطمه زهرا (س) انسان کامل و مظهر همه صفات و اسماء الهی است که در این وجود مجسم است؛ اگر او را شناختیم به آنچه خدا خواسته است رسیدیم. این لطف و نعمت خدا است که فاطمه زهرا (س) را گذاشت تا بتوانیم از این صراط به او نزدیک شویم.

این استاد حوزه علمیه قم در پایان تأکید کرد: مهمترین وظیفه ای که ما داریم این است که اهل بیت را بشناسیم چون اگر معرفت به اهل بیت (علیهم السلام) پیدا کردیم خداوند ما را به درجات و کمالات می رساند؛ ولی ما کوتاهی کردیم و نه تنها نفهمیدیم بلکه دچار کج فهمی شدیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.