سبحان رجب پور روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت به میزان 90 میلیون لیتر بنزین بین جایگاه های سوخت‌گیری استان توزیع شد.
وی اظهارداشت: در بهار امسال 137 میلیون لیتر نفتگاز در جایگاه های استان توزیع شد که نسبت به بهار سال گذشته افزایش سه درصدی را نشان می دهد.
وی با اشاره به توزیع در مجموع 230 میلیون لیتر انواع سوخت های فسیلی در جایگاه های استان سمنان در فصل بهار ، خاطرنشان کرد: در مجموع مصرف سوختهای فسیلی در اولین فصل سال 97 رشدی هشت درصد داشت.
رجب پور بیان کرد: در بهار امسال 28 میلیون و 270 هزار مترمکعب گاز سی. ان. جی در جایگاه های استان مصرف شد که نسبت به بهار سال گذشته سه درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به مصرف بیش از 70 درصد سوخت های عرضه شده استان در بخش ترابری و حمل و نقل، گفت: به دلیل قرارگرفتن استان در چهار راه غربی- شرقی و شمالی- جنوبی، بیشترین میزان سوخت توزیعی استان در بخش حمل و نقل مسافر و بار مصرف می شود.
سبحان پور با تاکید بر این که بنا بر تعداد و پراکنش مناسب جایگاه های سوخت گیری در استان در هیچ کدام از جایگاه ها صف ایجاد نمی شود، افزود: حتی در زمان اوج سفرها، جایگاه های سوخت در استان پاسخگویی مناسبی دارند.
وی با اشاره به برنامه توسعه و افزایش تعداد جایگاه های سوخت گیری تصریح کرد: تعداد جایگاه ها اکنون در استان مناسب است و توسعه این جایگاه ها بر اساس سیاست های کلی کشور و بر مبنای ضوابط خاصی قابل برنامه‌ریزی است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان سمنان با اشاره به تخصیص 10 تا 10 هزار و 500 هزار ریال به طور متوسط یارانه برای هر لیتر سوخت فسیلی در کشور، خاطرنشان کرد: با عنایت به تفاوت قیمت سوخت در ایران و نرخ بین المللی آن، مردم نهایت صرفه جویی و مصرف بهینه سوختهای فسیلی را در دستور کار خورد قرار دهند.
در استان سمنان 67 جایگاه سوخت گیری بنزین و نفتگاز و 41 جایگاه عرضه گاز سی. ان. جی فعال است.
این استان بیش از 700 هزار نفری هشت شهرستان دارد.
سالانه دستکم 15 میلیون مسافر در محورهای ارتباطی استان سمنان عبور می کنند.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.