به گزارش ایرنا ، روستای عباس آباد در70کیلومتری شرق شهرمیامی در مسیر جاده سراسری تهران - مشهد قرار دارد.
آب لوله کشی مردم این روستا شور بوده و برای مصارف خوراکی و بهداشتی مناسب نیست.
به گفته مردم روستا ، این امر موجب شده در چند سال گذشته بخشی از جمعیت روستا برای دریافت خدمات بهتر به شهرها مهاجرت کنند که باعث خالی شدن بیشتر روستا شده است.
یکی از اهالی این روستا به خبرنگار ایرنا گفت : بخش زیادی از جوانان تحمل وضعیت کم آبی و نبود خدمات اولیه را نداشته و به شهر می روند، این مساله باعث شده تا روستا محلی برای اسکان افراد مسن تبدیل شده و تولیدات کشاورزی نیز کاهش یابد.
علیرضا قاسمی به نشست های مختلف و بی اثری که برای این موضوع برگزار شده اشاره کرد و افزود : آب شور لوله کشی برای شست و شو استفاده شده و برای تهیه آب آشامیدنی از چشمه باید مسافت زیادی طی شود .
محمد خالق وردی از اهالی روستای عباس آباد با گلایه از مسوولان نسبت به کم توجهی در باره تامین آب آشامیدنی گفت : برای تهیه آب آشامیدنی این روستا نیازبه حفر چاه نیست ، اگر مسوولان نشست های بی فایده را رها کنند می توانند از چشمه ای که در حاشیه روستا قرار دارد، برای این منظور استفاده نمایند.
وی گفت: آب شیرین در چشمه های مسیر معدن قدیم روستا وجود دارد ، اما تا کنون اقدامی برای استفاده از آن ها نشده است.
حجت الاسلام سجاد مولایی امام جماعت این روستا نیز تصریح کرد: پاسخ گوی هرگونه بیماری و مشکلات مهاجرتی که از این ناحیه ایجاد می شود ، مسوولان هستند.
مولایی گفت : بارها توسط مردم و شورای اسلامی روستا نامه هایی به مرکزشهرستان ومسوولان استانی فرستاده شده اما هنوز اقدامی نشده است .
وی با تاکید بر این که خدمت به مردم از وظایف اصلی مسوولان است، گفت: آب آشامیدنی از نیاز های ضروری مردم است ، اما برخی مسوولان کم کاری می کنند.
مختارخالق وردی دهیارسابق این روستا نیز بااشاره به مکاتبات مختلف با آبفار میامی و دیگر مسئولان به ایرنا گفت : مشکل آب آشامیدنی عباس آباد بیش از 20 سال سابقه دارد و هنوز برای آن راه حل اساسی اندیشیده نشده است .
وی گفت : در چند سال گذشته برای شست و شو آب تامین شده ولی به خاطر شوری آن قابل نوشیدن نیست.
مسلم فدائی رئیس آبفار شهرستان میامی بااشاره به اینکه آب موجوددر شبکه انتقال روستا از کیفیت مناسب برخوردارنیست ، به ایرنا گفت : یک چاه برای این روستا حفر شد اما چون این منطقه آب شیرین ندارد ، فقط برای امور بهداشتی قابل استفاده است.
وی با اشاره به 2 چشمه آب شیرین حاشیه این روستا ،اظهار کرد : نامه نگاری های زیادی در سال های گذشته برای استفاده از آن ها با مسئولان استان وشهرستان شده است .
فدایی افزود : چون برخی افراد از این چشمه ها برای تاسیسات خود استفاده می کنند، مسئولان امر به بهانه اشتغالزایی اجازه انتقال آب شیرین این چشمه ها را به روستا نمی دهند.
رییس آبفار شهرستان میامی با بیان این که تامین آب آشامیدنی عباس آباد امسال دراولویت است، گفت : باحضورکارشناسان چاهی لایروبی ونمونه برداری شده که کیفیت خوبی نداشته و اکنون برای حفر چاه جدید نقطه یابی شده که نیازمند صدور پروانه های لازم می باشد .
وی گفت: پیش بینی می شود آب رسانی به عباس آباد حدود پنج میلیاردریال هزینه داشته باشد ودرصورت تایید کمیته برنامه ریزی شهرستان مقدمات عملیات حفاری انجام خواهد پذیرفت .
فدایی تصریح کرد: درصورت هماهنگی لازم برای تامین آب از چشمه های موجود روستا و با توجه به وجود خط انتقال روند آب رسانی زودتر انجام خواهد شد.
به گفته کارشناسان ،نبود زیر ساخت ها در برخی روستاها موجب کوچ بیشتر خانواده ها و بویژه جوانان به شهرها می شود.
روستای عباس آباد 370 انشعاب آب دارد.
شهرستان میامی با هشت هزارو 600 کیلومتر مربع و جمعیت حدود 40هزار تن در شرق استان سمنان قرار دارد.
7357/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.