باب الله فتحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون، نزدیک سه هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای انجام و تکمیل پروژه های مختلف عمرانی و زیرساختی در حوزه های مختلف بهداشت و درمان، گاز رسانی، آبرسانی، راهسازی، کشاورزی و عمران روستایی در شهرستان خدابنده هزینه شده است.
وی از افزایش 400 درصدی اعتبارات این شهرستان نسبت به سال 92 خبر داد و گفت: به عنوان مثال اعتبار این شهرستان در سال 92 از محل تملک دارایی ها، 80 میلیارد ریال بود که این رقم در سال های 94 و 95 به ترتیب به 180 میلیارد ریال و 300 میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.
فتحی به افزایش اعتبارات شهرستان از محل 2 درصد فروش نفت نیز اشاره کرد و افزود: از این محل نیز طی سال های 94 و 95 به ترتیب 90 میلیارد ریال و 190 میلیارد ریال به خدابنده اختصاص پیدا کرد.
وی اظهار کرد: از آنجا که 48 درصد میزان جمعیت مناطق محروم استان در خدابنده است، در سال جاری سهم این شهرستان از محل در آمد نفت به سه درصد افزایش پیدا کرده است.

** گاز رسانی به بیش از 30 روستا و سه شهر شهرستان خدابنده با اعتباری بالغ بر یک هزار و 500 میلیارد ریال
وی ادامه داد: طی سه سال گذشته عملیات گاز رسانی با اعتباری بالغ بر یک هزار و 500 میلیارد ریال برای بیش از 30 روستا و سه شهر شهرستان خدابنده انجام شد در حالی که طی هشت سال فعالیت دولت های نهم و دهم تنها 15روستا و 2 شهر از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند که در مواردی مثل شهر گرماب، عملیات گاز رسانی آن نیز در این دولت تکمیل شد.
فتحی اظهار کرد: در زمان حاضر نیز 75 پروژه گاز رسانی به روستاها در سطح شهرستان در حال انجام است که با تکمیل آن ها تا پایان امسال، حدود 85 درصد از روستاها در خدابنده از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند.

** انجام بیش از 300 کیلومتر عملیات آسفالت ریزی و روکش آسفالت با اعتبار یک هزار میلیارد ریال در خدابنده
فرماندار خدابنده از ایجاد تحول برزگ در حوزه راهسازی در خدابنده طی فعالیت دولت یازدهم خبر داد و گفت: طی سه سال گذشته با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال، بیش از 300 کیلومتر عملیات آسفالت ریزی و روکش آسفالت در سطح این شهرستان انجام شده است در حالی که طی هشت سال فعالیت دولت های نهم و دهم این رقم 120 کیلومتر بود.
وی گفت: با فعالیت های انجام شده در حوزه راهسازی در شهرستان خدابنده طی فعالیت دولت یازدهم، شاخص برخورداری این شهرستان از راههای آسفالت روستایی از 62 درصد به 86 درصد (میانگین استانی) رسیده است.

** هزینه 500 میلیارد ریال برای بهبود شاخص ها و تجهیز و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی در خدابنده
فتحی اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید بالغ بر 500 میلیارد ریال اعتبار در بخش بهداشت و درمان شهرستان خدابنده صرف بهبود شاخص ها و تجهیز و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی شده است.
وی از احداث 30 خانه بهداشت روستایی جدید و تعمیر و تجهیز 100 خانه بهداشت دیگر طی سه سال گذشته در خدابنده خبر داد و افزود: طی این مدت، پنج مرکز سلامت در سطح این شهرستان احداث شده و عملیات تعمیر و تجهیز اساسی 23 درمانگاه نیز به انجام رسیده است.
فرماندار خدابنده گفت: با پی گیری های انجام شده، مجوز احداث بیمارستان 240 تختخوابی در این شهرستان صادر و با مصوبه دولت، ردیف اعتباری برای آغاز عملیات اجرایی آن در سازمان برنامه و بودجه باز شد.
وی افزود: احداث این بیمارستان دست کم نیازمند 800 میلیارد ریال اعتبار است که با باز شدن ردیف اعتباری برای این پروژه ملی، امیدواریم عملیات اجرایی آن ظرف دو سه سال آینده به پایان برسد.

** کمک بیش از 600 میلیارد ریالی دولت به شهرداری های شهرهای خدابنده
فرماندار شهرستان خدابنده گفت: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تا کنون بالغ بر 600 میلیارد ریال به شهرداری قیدار و 6 شش شهرداری دیگر شهرهای خدابنده اختصاص یافته است.
فتحی از هزینه یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در حوزه عمران شهری و روستایی در سطح شهرستان خدابنده طی فعالیت دولت یازدهم خبر داد و افزود: با افزایش اعتبار دهیاری ها در دولت تدبیر و امید، فعالیت های خوبی در حوزه بهسازی معابر در سطح روستاها انجام گرفته و یا در دست انجام است.

** انجام عملیات آبرسانی به 60 روستای خدابنده با اعتبار 200 میلیارد ریال
فرماندار خدابنده از انجام و تکمیل چهار مجتمع آبرسانی با اعتبار 200 میلیارد ریال برای آبرسانی به 60 روستا در این شهرستان خبر داد و گفت: دولت یازدهم برای تامین اعتبار در خصوص انجام پروژه های آبرسانی به روستاها مشکلی ندارد و تنها مساله در این بخش یافتن منابع آب سالم و مطمئن جهت مصرف است.
وی به اتمام طرح مطالعه آبرسانی به روستاهای شهرستان از سد تالوار اشاره کرد و افزود: از طریق انجام این پروژه قرار است آب شرب 150 روستای شهرستان با جمعیتی بالغ بر 83 هزار نفر تامین شود.

** اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در بیش از 4500 هکتار از اراضی خدابنده با اعتبار 450 میلیارد ریال
فرماندار خدابنده از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در بیش از چهار هزار و 500 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان طی فعالیت دولت یازدهم با اعتبار 450 میلیارد ریال خبر داد و گفت: شهرستان خدابنده از حیث تجهیز زمین های کشاورزی به سامانه های نوین آبیاری، جزو شهرستان های پیشرو در سطح کشور و استان است.
فتحی اظهار کرد: طی سه سال و نیم گذشته با اجرای طرح های حفاظت و کنترل مصرف آب در خدابنده از جمله نصب منصوبات روی چاههای کشاورزی و انسداد چاه های غیر مجاز بیش از 100 میلیون متر مکعب در مصرف آب در سطح شهرستان صرفه جویی شده است.
به گزارش ایرنا، به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، در زمان حاضر 18 هزار هکتار از 30 هزار هکتار زمین های آبی در شهرستان خدابنده مجهز به سامانه های آبیاری تحت فشار است.
شهرستان خدابنده با چهار بخش، هفت شهر و بیش از 220 روستای دارای سکنه، دارای 164هزار نفر جمعیت است.
این شهرستان در جنوب استان زنجان واقع شده و با حدود پنج هزار کیلومتر مربع وسعت، یک چهارم مساحت از این استان را به خود اختصاص داده است.
7312/6085
خبرنگار: حسن اکبری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.