خدابخش مرادی نافچی شامگاه شنبه در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان تصریح کرد: اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی همزمان با سراسر کشور تا ۲۰ فروردین در استان زنجان نیز ادامه داشته و برابر قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه به دلیل مطرح بودن موضوع سلامت جامعه، هیچ مماشاتی در این زمینه نداریم، افزود: هرچند تعطیلی بازار و اصناف، ضرر اقتصادی دارد اما برای حفظ سلامتی مردم باید انجام شود و این تصمیمات نه در زنجان و ایران بلکه در سطح دنیا گرفته می‌شود.

مرادی نافچی اظهار داشت: در پی شیوع بیماری کرونا ۲ اقدام اساسی با همکاری مردم شامل طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و غربالگری در استان زنجان انجام شد که هر ۲ مورد، کار و انرژی زیادی صَرف کرد اما برکات زیادی داشت.

وی خاطرنشان کرد: مردم استان زنجان در روز طبیعت، همراهی بسیار مطلوبی داشتند که آثار و برکات آن سبب شده تا میزان شیوع بیماری کرونا در این استان روند ثبات و نزولی داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: برخی گروه‌های پرخطر مانند معتادان متجاهر، کودکان کار و متکدیان می‌توانند سلامت خود و افراد پیرامون را تحت تاثیر قرار دهند زیرا این گروه‌ها پروتکل‌پذیر نبوده، مرز جغرافیایی نداشته و مناسبات سلامت را رعایت نمی‌کنند و به عنوان نقطه خطر می‌توانند در شیوع بیماری، تلقی شوند.

وی اظهار داشت: از شهرداری‌های سراسر استان انتظار می‌رود بر ورود و تحرکات متکدیان نظارت کرده و ضمن مراقبت از رفتار آن‌ها این گروه را مجهز به وسایل حفاظت شخصی کرده و سپس با حمایت لازم به بیرون از نقاط جغرافیایی، هدایت کنند.

مرادی نافچی خاطرنشان کرد: در مورد کودکان کار نیز انتظار بر جمع‌آوری، قرار دادن در اختیار خانواده، تجهیز به وسایل حفاظتی و بهداشتی و حمایت لازم برای جلوگیری از ورود آن‌ها به شهر است.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه ممکن است شدت اثر منفی معتادان متجاهر بیشتر از متکدیان و کودکان کار باشد، افزود: بهزیستی و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید این افراد را شناسایی و به خانواده آن‌ها اطلاع داده و لوازم حفاظت شخصی و بهداشتی را در اختیارشان قرار داده و نیروی انتظامی نیز از کانون تجمع آن‌ها جلوگیری کند.

این مسؤول با تاکید بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در مراکز و کانون‌های جمعیتی از واحدهای تولیدی گرفته تا مراکز نگهداری معلولان، گفت: برای هر کدام از این مراکز باید کارشناس بهداشتی و مسؤول نظارت مستقیم در نظر گرفته شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه در این شرایط باید علاوه بر مراقبت جسمی برای مراقبت از روح و روان هم برنامه داشته باشیم، اظهار داشت: بهزیستی، آموزش و پروش و آموزش عالی در این زمینه باید پیام‌های تقویت روحی و روانی را به جامعه هدف خود و عموم مردم ارسال کنند.

وی خاطرنشان کرد: پویش‌های مردمی، اقدامات اثرگذاری در مقابله با بیماری کرونا انجام داده‌اند اما بر اساس دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا به سمت ساماندهی این پویش‌ها حرکت می‌کنیم زیرا هدایت ناصحیح اعتماد مردم به تشکل‌ها و پویش‌های مردمی، آسیب‌های جدی در آینده ایجاد می‌کند.

مرادی نافچی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن نیمه شعبان، سالروز ولادت حضرت مهدی(عج)، گفت: شیعیان و عاشقان اهل بیت(ع) منتظر ظهور امام زمان(عج) هستند اما در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و در شرایط کنونی به‌رغم میل باطنی از برگزاری برنامه‌های تجمعی و توزیع نذورات در مکان‌های مختلف امتناع خواهد شد لذا از مدیران انتظار می‌رود با توجه به نیاز جامعه، نذورات هیات‌ها، مردم، مومنین و متدینین را به نقاهتگاه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی هدایت کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.