به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز جمعه در حاشیه بازدید از طرح های آبرسانی غدیر اظهار کرد: در حال حاضر شاهد اجرای یکی از بزرگترین طرح های آب رسانی درایران و شاید در جهان هستیم که باید از این فرصت و اعتبارات اختصاص داده شده به آن، برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
وی افزود: پروژه آبرسانی در منطقه ام الدبس از سال 1387 آغاز شده و تا سال 1392 روند کندی داشته و با دستور رییس جمهوری از سال 1395 سرعت بیشتری به خود گرفت و انتظار می رود بازهم سرعت کار بیشتر شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: دولت اعتبارات لازم و شرایط مناسب را فراهم کرده و ما باید به خوبی این پروژه را مدیریت کرده و کار را پیش ببریم.
وی بیان کرد: تمام متولیان کار برنامه های اجرایی این پروژه بزرگ را به خوبی پیش می برند و شایسته تقدیر است اما باتوجه به زمان زیادی که این طرح برده، نیاز است سرعت کار بالاتر برود.
شریعتی تصریح کرد: تابستان سال آینده باتوجه به خشکسالی پیش بینی شده ،شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان، هویزه و اطراف آن روزهای سختی را در پیش رو خواهند داشت و انتظار می رود که حداقل از نظر آب شرب با مشکلی مواجه نباشند.
وی اظهار کرد: در شرایط کنونی تا آن جا که امکان دارد باید وابستگی خود را به کارون به حداقل برسانیم و الزام برای این عدم وابستگی انجام پروژه های طرح غدیر در کمترین زمان است.
استاندار خوزستان گفت: تامین آب شرب مساله حاکمیت است و باید در اولویت قرار گیرد و بحث اب کشاورزی جزو مسائل تخصصی است که باید پس از تامین اب شرب مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: بودجه خوزستان در بحث تامین آب شرب نسبت به سال های گذشته بیشتر شده و ما باید از این فرصت ایجاد شده و اهتمام دولت به خوزستان نهایت استفاده را ببریم.
شریعتی تصریح کرد: اگر کار به خوبی پیش نرود و نتوانیم در زمان تایین شده این پروژه ها را به اتمام برسانیم،خودمان در استان کوتاهی کرده ایم و این فرصت گرانبها را از دست داده ایم.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان روز جمعه به همراه جمعی از مسئولان استان از پروژه های آبرسانی طرح غدیر جنوب استان بازدید کرد و از نزدیک مسائل و مشکلات این طرح را بررسی کرد.
وی ابتدا از ایستگاه پمپاژ شهردارخوین بازدید و مشکلات آبرسانی به مناطق مختلف این شهر را بررسی کرد و پس از آن در محل پروژه های آبرسانی طرح غدیر حضور یافت و از نزدیک روند نصب لوله های شبکه آبرسانی به جنوب استان را مشاهده کرد.
بازدید از خط انتقال آب غدیر از دارخوین به شادگان به طول 25 کیلومتر و قطر 1300 میلیمتر و همچنین خط انتقال آب قیصریه به حسینیه به طول 88 کیلومتر و قطر دو هزار کیلومتر از پروزه هایی بود که استاندار خوزستان از نزدیک روند کار آن ها را مشاهده کرد.
همچنین بازدید از ایستگاه پمپاژ ام الدبس ، مخازن متعادل کننده ، خط انتقال جارمه به ام الدبس به طول 100 کیلومتر و قطر 2400 میلیمتر، تونل آبرسانی غدیر در جاده اندیمشک و آبگیر سد دز از جمله پروژه هایی بود که استاندار خوزستان از آن ها بازدید کرد.
همچنین در این بازدیدها عملیات اجرایی احداث خطوط لوله انتقال آب با قطر دو هزار و 400 میلی متر از تلمبه خانه ام الدبس به سد دز توسط قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) روز جمعه همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر با دستور استاندار خوزستان آغاز شد.
اجرای طرح آبرسانی غدیر به عنوان بزرگترین طرح آبرسانی کشور در سال ١٣٨٦ آغاز شد که تا سال 1393، حدود ٣٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
در سه سال اخیر پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی غدیر به ٨٥ درصد رسیده و اکنون در دشت آزادگان که بخشی از پروژه آبرسانی غدیر در آن اجرا می شود، بخش عمده کار آبرسانی در حال اتمام است.
وزارت نیرو تاکنون بیش از دو هزار و 500 میلیارد ریال به منظور آبرسانی به شهرها و روستاهای مختلف شهرستان دشت آزادگان هزینه کرده است که از جمله این اقدامات خط انتقال آب از ام‌الدبس به تصفیه‌ خانه سوسنگرد به طول ٢٦ کیلومتر، خط انتقال از تصفیه‌خانه سوسنگرد به شهرستان‌های حمیدیه به طول ٢٧ کیلومتر، هویزه به طول ١٨ کیلومتر و بستان به طول ٣٣ کیلومتر و خط انتقال از هویزه به رفیع به طول ٣٣ کیلومتر و خط انتقال آب از بستان به چذابه بوده است.
خط انتقال آب اضطراری به همراه یک ایستگاه پمپاژ برای شهرستان حمیدیه نیز به طول ١١ کیلومتر اجرا شده است.
در مجموع ١٦٩ کیلومتر خط انتقال برای همه شهرها و روستاها احداث شده است.
همچنین طرح انتقال آب از بستان به چذابه با هدف آبرسانی به پایانه مرزی چذابه و ١٣ روستای اطراف آن با احداث ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ١٨٥ مترمکعب در ساعت و خط انتقال به طول ٢٨ کیلومتر صورت گرفته است.
7152/6002 خبرنگار: محمدرضاخبازان**انتشار: کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.