به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر علی احسان پور با تاکید بر اینکه تنها راه جلوگیری از انتشار بیشتر این ویروس قطع زنجیره انتقال است افزود: در ۲۴ ساعت گذشته خوزستان ۲۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده که به تفکیک در شهرستان‌های اهواز و دزفول هر کدام هفت مورد، خرمشهر چهار مورد، آبادان سه مورد، ماهشهر و امیدیه هر کدام ۲ مورد و اندیمشک،شوشتر و مسجدسلیمان هر کدام یک مورد بوده است که به این ترتیب مبتلایان به این ویروس به ۵۰۲ نفر در خوزستان افزایش یافت.

وی بیان کرد: با تلاش‌ شبانه روزی کادر درمان تاکنون ۳۰۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا پس از بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

احسان پور در ادامه به فوت چهار نفر از مبتلایان به این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: با احتساب این تعداد، فوت شدگان این ویروس در خوزستان به ۶۵ نفر رسید.

بر اساس این گزارش با احتساب آمار جدید، مبتلایان به ویروس کرونا در اهواز ۱۶۸، دزفول ۴۸، آبادان ۴۱، خرمشهر ۳۹، اندیمشک ۳۴، ماهشهر۳۲، شوشتر۳۰، شادگان ۱۷، مسجدسلیمان ۱۴، شوش ۱۲، بهبهان ۱۱، رامهرمز ۱۰ ، باوی ۱۰، کارون هفت، ایذه پنج، هندیجان چهار، امیدیه ۶، حمیدیه سه، رامشیر سه، گتوند سه، اندیکا ۲، باغملک یک، دشت آزادگان یک و آغاجاری یک مورد رسید.

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان تا ظهر روز دوشنبه ۴۷۴ نفر ثبت شد که ۶۱ نفر از آنها فوت شده بودند.

به گفته استاندار خوزستان، ۹۴درصد مبتلایان ساکن شهرها و ۶ درصد در روستاها زندگی می کنند؛ همچنین ۵۸ درصد مبتلایان را مردان و ۴۲ درصد را زنان تشکیل می دهند.
غلامرضا شریعتی افزود:  ۵۶ درصد مبتلایان هیچ بیماری زمینه ای ندارند و ۴۴ بیماری زمینه ای مانند بیماری قلبی، عروقی و کلیوی یا دیابت دارند و ۸۲ درصد فوتی های ناشی از ویروس کرونا دارای بیماری های زمینه ای بودند.
وی ادامه داد: ۳۳ درصد مبتلایان را افراد خانه دار تشکیل می دهند، مشاغل آزاد با ۱۹ درصد، بازنشستگان ۱۰ درصد و کارکنان بهداشت و درمان با ۶ درصد در جایگاه بعدی قرار دارند.

به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا پنجم فروردین ، ۲۴ هزار و ۸۱۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۹۳۴ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس فوت کرده و هشت هزار و ۹۱۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ویروس کرونا که کووید – ۱۹ نیز نامیده می شود، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از ۱۷۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.