غلامرضا دهقانی یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: اختصاص سهمیه بنزین برای شناورها باید براساس کارکرد، قدرت موتور و روزهای صید محاسبه شده و اختصاص یابد.

وی اظهار داشت:قایق‌ صیادی ، وانت‌بار یا خودرو شخصی نیست که هرجا بنزین سهمیه ای آن تمام شود بتواند به پمپ بنزین مراجعه کند و بنزین آزاد استفاده کند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‎‌های صیادی خوزستان افزود:اختصاص سهمیه بنزین قایق‌های صیادی سلیقه‌ای نیست و باید براساس قانون فائو و فرمول جهانی قدرت موتور، روزهای صید محاسبه شود.

دهقانی با اشاره به فعالیت افزون بر سه هزارو ۷۰۰ قایق موتوری در رودخانه‌ها  و بنادر استان خوزستان گفت: بیش از ۱۲ هزار صیاد به صورت مستقیم عملا بیکار شده و این امر زندگی۶۰ هزار نفر که زندگی و درآمد آنها از صید و صیادی با قایق‌های موتوری است را تحت تاثیر خود قرار داده است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‎‌های صیادی خوزستان افزود:جامعه صیادی همواره اعتراض خود را از مسیر قانونی پیگیری کرده و امیدواریم با توجه به حساسیت موضوع دولت نسبت به سهمیه اختصاص یافته به قایق‌های صیادی بازنگری کند.

رئیس اداره شیلات آبادان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اختصاص سهیمه ۴۰۰ لیتری ماهیانه برای شناورهای صیادی را نامتعارف توصیف کرد و اظهار داشت:این موضوع از طریق شیلات ایران در حال پیگیری است و امیدواریم در این خصوص تجدید نظر شود.

موسی کاکایی از مالکان قایق‌های صیادی آبادان خواست برای دریافت سهیمه بنزین در سامانه تعریف شده ثبت‌نام کنند.

پس از اصلاح قیمت و اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، قایق‌های صیادی  در بنادر استان خوزستان که مصرف بالایی نیز دارند در فهرست سهمیه بندی اولیه دیده نشد و این امر باعث شد تا صیادان عملا از کار بی‌کار و خانه‌نشین شوند.

این امر علاوه بر بیکاری ده‌ها صیاد افزایش قیمت ماهی‌ در بازار را نیز به دنبال داشت.

۴۳۰ فروند لنج صیادی و ۵۷۵ قایق موتوری در بنادر صیادی آبادان، اروندکنار و چوئبده مشغول فعالیت صید و صیادی هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.