امید حاجتی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص اظهارداشت: این میزان اعتبار در قالب هفت طرح  به منظور تاسیسات فاضلاب بعضی از شهرهای دارای تنش ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: مبلغ ۸۰ میلیارد ریال از این اعتبار بابت تاسیسات فاضلاب شهر اهواز، ۴۵ میلیارد ریال برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر دزفول و ۳۵ میلیارد ریال بابت ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر اندیمشک در نظر گرفته شده است.

دبیر شورای برنامه ریزی استان با بیان اینکه مبلغ ۳۵ میلیارد ریال برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرهای ایذه و مسجدسلیمان ابلاغ شده است  افزود: همچنین برای ایجاد تاسیسات فاضلاب در شهرهای بهبهان، دشت آزادگان و شوش برای هر کدام مبلغ ۳۵ میلیارد ریال اعتبار ابلاغ شد.

حاجتی تاکید کرد: این اعتبارات بعد از طی مراحل قانونی و  کارشناسی به دستگاه های اجرایی مربوطه ابلاغ می شود.

به گزارش ایرنا، از مهمترین سیاست‌های تدوین لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ در بخش آب و فاضلاب، کاهش نقش دولت در اجرای طرح‌های عمرانی، تنوع بخشی به منابع مالی و واگذاری طرح‌ها به بخش خصوصی به منظور اجرای سریع‌تر و خودگردان شدن طرح‌ها است.

بر همین اساس، پنج شهر استان خوزستان (شوش، اندیمشک، بهبهان، ایذه و بستان) و تصفیه‌خانه فاضلاب غرب اهواز، دارای ظرفیت سرمایه‌گذاری جذب‌شده بخش خصوصی در قالب قراردادهای بیع متقابل فاضلاب هستند.

۹۹۳۱/۶۰۶۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.