به گزارش ایرنا صادق کریمی کیا پنجشنبه در دومین سمینار بین ‌المللی مسئولیت ‌های اجتماعی که در شهرک نفت اهواز برگزار شد، بیان داشت: این استان طی 100 سال گذشته با اجرای طرح های صنعتی که بدون پیوست اجتماعی همراه بوده شخم زده شد و با وجود اینکه دومین استان از نظر تولید ناخالص ملی است اما بیشترین حاشیه نشینی را مجاور طرح های صنعتی دارد.
وی به حجم بالای آسیب های اجتماعی در سطح استان اشاره کرد و گفت: این شرایط ناشی از بی توجهی به مسئولیت های اجتماعی در خوزستان است.
این مقام مسئول در استانداری خوزستان خاطر نشان کرد: نمی توان ادعا کرد که صنایع و شرکت ها با محیط پیرامون خود تعامل ندارند اما نکته ای که باید به آن توجه شود این است که اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش آسیب های اجتماعی بدون برنامه ریزی و پراکنده انجام شده است.
کریمی کیا یادآور شد: دستگاه ها، شرکت ها و صنایع استان بر اساس مصوبات شورای اجتماعی استان باید نسبت به انجام تعهدات و مسئولیت های اجتماعی خود اقدام کنند.
دبیر شورای اجتماعی استان خواستار تعریف پروژه های اجتماعی بر اساس شناخت از وضعیت موجود خوزستان شد و گفت: برای سال آینده از سوی دولت به منظور انجام اقداماتی که منجر به کاهش آسیب های اجتماعی می شود بودجه درنظر گرفته شده اما تامین آن نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.
کریمی کیا به تدوین اطلس آسیب های اجتماعی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: بر اساس این اطلس نیاز سنجی های استان صورت گرفته و می توان در مسیر تعریف شده به انجام فعالیت ها و اجرای پروژه ها پرداخت.

*نفت در حال شناسایی مناطق محروم و کم برخوردار است
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در ادامه این سمینار انجام مسئولیت های اجتماعی در مجموعه صنعت نفت را یک رسالت ذاتی خواند و گفت: سعی شده تا این صنعت در زندگی مردم ساکن پیرامون تاسیسات تاثیرگذار باشد و از این طریق به رفع مشکلات کمک شود.
احمد محمدی با بیان اینکه مناطق نفتخیز جنوب در سال جاری چهار هزار و 700 میلیارد ریال در زمینه مسئولیت های اجتماعی هزینه کرده است، گفت: با برنامه ریزی های که صورت گرفته در حال شناسایی مناطق محروم و کمتر برخوردار هستیم تا از این طریق به واسطه اجرای پروژه های نفتی به انجام مسئولیت های اجتماعی خود بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: صرف هزینه های نفت در حوزه مسئولیت های اجتماعی نیاز به تعامل بیش از پیش دولت و صنعت نفت دارد.
CSR یا مسئولیت اجتماعی شرکت ‌ها دارای محورهای زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی است که از چهار لایه‌ مسئولیت انسانی، مسئولیت اخلاقی، مسئولیت قانونی و حقوقی و همچنین مسئولیت اقتصادی برخوردار است.
9931/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.