فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای امسال ۳۰۸ پرونده تخریب و تصرف منابع طبیعی در استان تشکیل شده که این رقم در سال قبل  ۴۰۵ پرونده بوده است.

سرهنگ موسی الرضا حیاتی افزود: از مجموع پرونده های تشکیل شده در سال گذشته رای ۲۳۷ پرونده مبنی بر رفع تصرف و خلع ید بوده است که منجر به آزادسازی ۲۴۳ هکتار از منابع طبیعی شد.

وی گفت: امسال نیز در خصوص ۲۱۲ پرونده این حوزه رای به خلع ید و رفع تصرف صادر شده که به آزادسازی ۳۹۷ هکتار از اراضی تصرف شده منجر شده است.

بجنورد، دارای بیشترین پرونده تخریب منابع طبیعی

وی با بیان اینکه در سال های ۹۷ و ۹۸ بیشترین تصرف و تخریب منابع طبیعی استان در بجنورد روی داده است، اظهار داشت: از مجموع پرونده های امسال ۲۱۷ پرونده و در سال گذشته نیز ۹۲ پرونده تصرف و تخریب مربوط به شهرستان بجنورد بوده است.

حیاتی، افزایش نظارت و گشت های این یگان را از دلایل مهم کاهش تصرف و تخریب منابع طبیعی و به تبع آن کاهش تشکیل پرونده ها عنوان کرد و افزود: این یگان با وجود کمبود توانسته است با نظارت بیشتر، اطلاع رسانی و همکاری دستگاه های مربوط و مشارکت مردم، از میزان تصرف و تخریب منابع طبیعی بکاهد.  

گستره حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری این استان ۲ میلیون و ۳۳ هزار و ۳۶ هکتار است که از این وسعت یک ‌میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مرتع، بیش از ۱۸۳ هزار هکتار بیابان و ۴۳۴ هزار و ۵۵۰ هکتار جنگل است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.