رئیس دانشگاه بجنورد روز دوشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علیرغم نیاز دانشگاه به افزایش ناوگان اتوبوسی برای جابه جایی دانشجویان، طبق اعلام وزارت کشور و ضوابط موجود، سازمان های اتوبوسرانی از دادن خط اختصاصی به دانشگاه ها منع شده اند چرا که این اقدام موجب محدودیت دسترسی سایر شهروندان به این ناوگان عمومی می شود.

احمد محقر افزود: بر این اساس به منظور حل این مشکل، مسیر جدیدی برای سرویس دهی به دانشگاه تعریف شده است که علاوه بر دانشجویان، شهروندان نیز می توانند از آن استفاده کنند.

طبق آمار سازمان اتوبوسرانی روزانه چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه بجنورد با ناوگان اتوبوسی جابه جا می شوند و اتوبوسرانی بجنورد پیش از این در هفته ۶۳۰ سرویس اختصاصی به دانشگاه این شهر ارائه می داده است.

رئیس دانشگاه بجنورد یکی از دغدغه های این مرکز آموزش عالی را رفت و آمد دانشجویان عنوان کرد و گفت: سرویس دانشگاه در این سال ها با مشکلاتی مواجه بوده است که امیدوار هستیم با تجمیع، بخشی از این مشکلات کاسته شود.

محقر افزود: با وجود اینکه از سوی سازمان اتوبوسرانی اقدامات خوبی برای رفع مشکل رفت و آمد دانشجویان انجام شده، اما به علت کمبود ناوگان و دوری راه این مرکز، بعضا با مشکلاتی مواجه شده است که هم اکنون مسیر به صورت آزمایشی تغییر یافته است.

وی با اشاره به محدودیت ناوگان شهری در بجنورد، گفت: طرح عمومی کردن خدمات دهی سرویس های دانشگاه برای حل مشکل تردد دانشجویان و نیز بخش عمومی بوده است که البته در صورت بروز مشکلاتی در مسیر اجرا، از اجرای آن جلوگیری خواهد شد.

ضرورت گشایش انتهای خیابان قیام  

رئیس دانشگاه بجنورد بر ضرورت گشایش مسیر خیابان قیام برای حل مشکل رفت و آمد دانشجویان تاکید کرد و اظهار داشت: هم اکنون دانشجویان بعضا برای رسیدن به این مرکز آموزشی مسیری افزون بر پنج کیلومتر را طی می کنند که اگر انتهای خیابان قیام باز شود این مسیر به نصف کاهش خواهد یافت.

محقر با اشاره به سنگینی ترافیک جاده بجنورد – اسفراین، به عنوان بخشی از مسیر کنونی تردد دانشجویان و اساتید، افزود: تردد هر روزه در این مسیر، بخصوص در فصول بارندگی می تواند مخاطراتی برای دانشجویان و استادان در پی داشته باشد که از مسئولان استان انتظار داریم برای گشایش انتهای خیابان قیام، اقدامی جدی صورت دهند تا علاوه بر کوتاه شدن مسیر دسترسی به دانشگاه، از خطرات کنونی تردد در این مسیر پرترافیک کاسته شود.

طبق آمار موجود چهار هزار دانشجو در دانشگاه بجنورد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.

دانشجویان دانشگاه دولتی بجنورد کمبود اتوبوس برای رفت و آمد، هزینه بالای جابه جایی با وسایل نقلیه شخصی را از مشکلات اساسی خود عنوان می کنند.

علاوه بر دانشگاه بجنورد، شمار دیگری از مراکز آموزش عالی مرکز استان خراسان شمالی، در مجاورت دانشگاه، در سایت اداری ارکان استقرار دارند که دانشجویان و استادان این مراکز هر روز چندین ساعت از وقت خود را در مسیر تردد این سایت و مرکز شهر می گذرانند.

علیرغم استقرار چهار مرکز آموزشی عالی در سایت اداری ارکان، از سوی دستگاه های خدمات رسان و مسوولان، برای رفع مشکلات تردد این مجموعه ها، از جمله رفع کمبود اتوبوس و یا راه اندازی سرویس تاکسی عمومی ویژه دانشگاه، اقدامی انجام نشده است.

اتوبوس های ویژه این مسیر، در ساعات خاصی رفت و آمد می کنند و اگر دانشجویی به هر دلیلی از سرویس جا بماند، باید با تحمل هزینه زیاد و با استفاده از آژانس این مسیر را طی کند که البته کمبود آژانس و اکراه دفاتر تاکسی تلفنی از ارائه خدمات به متقاضیان این مسیر، به دلیل دوری و مخاطرات راه، از دیگر مشکلات دانشجویان است.

پیش از این ۶ دستگاه اتوبوس وابسته به دانشگاه و چهار دستگاه اتوبوس سازمان اتوبوسرانی شهرداری بجنورد کار جابه جایی دانشجویان را انجام می دادند که با اجرای طرح عمومی کردن خدمات اتوبوس ها، بر شمار ناوگان اتوبوسی این مسیر افزوده خواهد شد.

حدود ۴۰ هزار دانشجو در ۳۹ مرکز آموزش عالی دولتی، نیمه دولتی، آزاد و موسسات دانشگاهی خراسان شمالی تحصیل می کنند.

۳۰۰۷/۵۱۳۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.