محمد جواد سلجوقی روز یکشنبه در دیدار با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان خراسان رضوی افزود: با توجه به رشد بی رویه بخش آموزش عالی کشور و صدور مدرک بدون کسب مهارت لازم، باید رویکرد آموزش عالی تغییر کند.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی – کاربردی بر مبنای نظام آموزش عالی مهارتی راه اندازی شده که آموزش های آن منجر به شغل جدید یا ارتقای شغلی کارمندان می شود.
وی گفت: از سال 82 و از زمان تاسیس این دانشگاه در استان خراسان رضوی تاکنون 170 هزار نفر از این مرکز دانش آموخته شده اند که 70 درصد از دانشجویان غیرشاغل آن به سبب کسب مهارت در این دانشگاه، به شغل جدید دست یافته اند.
سلجوقی افزود: برای هر پذیرش در دانشگاه جامع علمی – کاربردی، یک نیازسنجی از طریق کمیته ها و کارگروه های متشکل از مدیران بخش خصوصی و دولتی صورت می گیرد و تصمیم آنها منجر به راه اندازی واحدهای این دانشگاه می شود.
وی با اشاره به وجود 61 واحد زیر مجموعه این مرکز آموزشی در خراسان رضوی اظهار کرد: از این تعداد 22 واحد خصوصی، 28 واحد دولتی و 10 واحد عمومی هستند.
وی گفت: بیشترین واحدهای زیرمجموعه دانشگاه جامع علمی – کاربردی با 40 واحد در مشهد است و گستره واحدهای این دانشگاه در سطح استان به گونه ای است که 92 درصد از جمعیت استان به این واحدها دسترسی دارند.
شاهین فرشاد، رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: تحقق اشتغالزایی از طریق مهارت آموزی میسر است و دانشگاه جامع علمی – کاربردی در این زمینه به خوبی عمل کرده است.
خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7489 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.