امیررضا بسکابادی، رتبه 6 کنکور تجربی با اشاره به اینکه «از هیچ سهمیه‌ای برخوردار نبودم»، گفت: شیمی و فیزیک را 100 درصد زدم. 
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان، در کنکور سراسری امسال دو دانش‌آموز مشهدی توانستند در جمع رتبه‌برترها قرار بگیرند و رتبه هفتم گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و رتبه ششم گروه آزمایشی علوم تجربی را از آن خود کنند. با امیررضا بسکابادی رتبه ششم گروه آزمایشی علوم تجربی به گفت‌وگو نشستیم.
ایسنا: خودتان را به طور کامل معرفی کنید؟
امیر رضا بسکابادی هستم، متولد 16 شهریور1380. تک فرزند. پدر و مادرم هر دو پزشک هستند. دوره راهنمایی را در مدرسه شهید بهشتی سبزوار و دوره دبیرستان را در مدرسه هاشمی‌نژاد یک مشهد تحصیل کردم. 
ایسنا: در کنکور برای هر درس چه درصد‌هایی را کسب کردید؟

شیمی و فیزیک را 100 درصد زدم. زیست 97.2 درصد، ریاضی 91.2 درصد، زمین شناسی 84 درصد،‌ ادبیات73 درصد، عربی80 درصد، دین و زندگی 94.7  درصد، زبان هم 69 درصد.
ایسنا: آیا از سهمیه  خاصی برخوردار بودید؟

بنده از هیچ سهمیه‌ای به جز سهمیه مناطق برخوردار نبودم.
ایسنا: شما در آزمون‌های آزمایشی شرکت می‌کردید؟ در صورت شرکت، از چه آزمون‌هایی استفاده می‌کردید؟
بله. در آزمون‌های کانون و در 3 آزمون انتهایی سنجش هم شرکت کردم. به طور غیر حضوری هم از آزمون‌های دیگر موسسات استفاده می‌کردم.
ایسنا: از چه سالی شروع به شرکت در این آزمون‌ها کردید؟
از سال نهم درآزمون‌ها شرکت کردم اما به طور جدی نبود. در دوره دبیرستان و ازسال یازدهم به بعد شرکت در آزمون‌ها برایم جدی‌تر بود و غیبت نداشتم. از کلاس‌های کانون هم استفاده نکردم.
ایسنا: تراز شما در کانون چه‌گونه بود؟

 ترازم در این اواخر و نزدیک به کنکور به 7700  رسیده بود و در آزمون آخر سنجش هم 10 کشور و 6 منطقه شدم. 
ایسنا: از چه کتاب‌های کمک آموزشی استفاده می‌کردید؟

کتاب‌های من از انتشارات‌های متفاوت بود.
ایسنا: برنامه یک روز‌ عادی شما در دوران تحصیل چگونه بود؟

پس از برگشتن از مدرسه مقداری استراحت می‌کردم و بعد از آن هم بر اساس زمان‌بندی خودم شروع به درس  خواندن می‌کردم. از عید به بعد هم کتابی نبود که مطالعه نکرده باشم. به دلیل این‌که ادمی نبودم که اهل مهمانی رفتن باشم زیاد برای مسئله بیرون رفتن و مهمانی رفتن به مشکل بر نخوردم.
ایسنا: چند ساعت در روز مطالعه می‌کردید؟

 در روزهای مدرسه حدود 6 تا8 ساعت و در ایام نزدیک عید به 9 تا10 ساعت هم رسید. از اردیبهشت به بعد هم همین ساعت را تثبیت کردم. 
ایسنا: مطالعه کنکوری خود را از چه سالی آغاز کردید؟
از سال یازدهم به بعد شروع به مطالعه برای کنکور کردم. در ابتدا بی‌دقتی زیادی داشتم به گونه‌ای که ممکن بود پاسخ درست را جابه‌جا در پاسخ‌نامه وارد می‌کردم اما این روند با گذشت زمان بهبود پیدا کرد.
ایسنا: با توجه به اینکه نظام جدید بودید و امتحانات نهایی در سال کنکور شما بود، نوع مطالعه شما تشریحی بود یا تستی و چگونه به خواندن دروس می‌پرداختید؟  
به نظر من دانش آموزان بهتر است اولویشان بیشتر روی تست باشد. معدل هنگامی تاثیر دارد که دانش‌آموز در کنکور خوب عمل نکرده باشد. پس تست زدن از اهمیت خاصی برخوردار است. مطالعه تشریحی من در درسی مانند فیزیک بود که متن کتاب را مطالعه کردم و در درس ریاضی هم تمرین‌های کتاب را بررسی کردم به طوری که هم در امتحانات نهایی و هم در کنکور برایم مفید بود.
ایسنا: آیا در کلاس کنکور شرکت کردید؟

بله. در درس زیست برای آمادگی بیشتر به کلاس رفتم. مدرسه هم  در تابستان کلاس‌هایی گذاشتند که به صورت پایه تمرین می‌کردند. اما در طول سال کلاس جانبی برگزار نشد و من هم به کلاس دیگری نرفتم.
ایسنا: در دوران جمع بندی چه برنامه‌ای داشتید؟

هر کدام از موسسات، 3 آزمون جامع دارند که  بهتر است دانش‌آموزان این آزمون‌ها را بررسی کنند. مرور برخی از قسمت‌های درسی واستفاده  از کتاب‌های جمع بندی هم مفید است.
ایسنا: چه هدفی برای آینده دارید؟ 

رشته پزشکی را برای ادامه تحصیل انتخاب خواهم کرد و احتمالا در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه تحصیل دهم.علاقه‌مندم به هر رشته‌‌ای که بروم در آن به مدارج علمی بالا برسم.
ایسنا: چرا رشته تجربی را برای تحصیل انتخاب کردید؟
خانواده در انتخاب من موثر بوده اما اجباری در کار نبوده است. این رشته با انتخاب خود من بوده زیرا از همان ابتدا به پزشکی علاقه داشتم و تمایلی به رفتن در رشته‌های فنی نداشتم.
ایسنا: با توجه به اینکه انتقاداتی مبنی بر تک‌بعدی بودن دانش‌‎آموزان مدارس تیزهوشان به گوش می‌رسد، از این نظر هم‌مدرسه‌ای‌های خود را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
برخی از دانش‌آموزان هستند که در چند بعد فعالیت دارند و علاوه‌بر درس خواندن  مثلا در زمینه‌های فرهنگی، هنری، ورزش و موسیقی هم  فعالیت می‌کنند. چیزی که مهم است این است که این جو منجر به رقابت ناسالم نشود اما متاسفانه گاهی چنین جوی دیده می‌شد.
ایسنا: آیا اهل تفریحاتی مانند سینما و کتاب خواندن هم هستید؟ 

اهل کتاب‌خواندن هستم. به کتاب‌های تاریخی  بیشتر علاقه دارم. تفریح خاصی هم نداشتم.
ایسنا: اسم آخرین کتابی که خواندید چه بوده است؟

کتابی که در حال حاضر مشغول به خواندن آن هستم درباره ظهور و سقوط سلطنت پهلوی است. 
ایسنا: در رسیدن شما به موفقیت چه کسانی نقش داشتند؟   ابتدا و در درجه اول از خدا تشکر می‌کنم. در درجه دوم از پدر و مادرم که زحمت بسیار کشیدند. در درجه سوم از افرادی مانند مشاوران گرامی که من را راهنمایی کردند. همچنین از دبیران عزیز در درس‌هایی مانند ریاضی، ادبیات و زیست تشکر می‌کنم.
ایسنا: رمز موفقیت خود را در چه می‌دانید؟
اعتماد به نفس، خودباوری واینکه همیشه سعی می‌کردم برای حل مشکلاتم راه‌های مختلف پیدا کنم. مثلا برای بی‌دقتی‌ها در اسرع وقت به دنبال راه‌حل بودم. 
ایسنا: قبل از کنکور چه احساسی داشتید؟ 
هفته آخر آشفتگی ذهنی داشتم اما با کمک‌های مشاورم و رفتن به مکان‌های تفریحی سعی کردم جو روانی خود را کنترل کنم. از زمستان آشفتگی ذهنی من شروع شده بود و هر چه به کنکور نزدیک می‌شدم افزایش پیدا می‌کرد و در هفته آخر بحث روانی تشدید می‌شد و برای رفع این مشکل معمولا صبح‌ها به پارک می‌رفتم.
ایسنا: برای همسالان خود که سال آینده قصد شرکت در کنکور را دارند چه توصیه‌ای می‌کنید؟

توصیه من این است که آنها هر چقدر دوست‌دارند درس بخوانند اما حتما آرامش روانی خود را حفظ کنند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.