به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا حافظی روز سه شنبه در آیین آغاز عملیات تخریب و بازسازی کامل مدرسه حسن ضیائیان در منطقه یک آموزش و پرورش تهران با اشاره به پیشینه تاسیس و فعالیت مجمع خیران مدرسه ساز کشور اظهار کرد: این مجمع 21 سال گذشته فعالیت خود را در حوزه مدرسه سازی با تعداد اندکی از خیران آغاز کرد و هسته مرکزی مجمع خیران مدرسه ساز در شهر مشهد پایه گذاری شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 650 هزار خیر مدرسه ساز در داخل کشور و یکهزار نفر در سراسر جهان، این هدف مقدس را حمایت می کنند، افزود: جامعه خیران مدرسه ساز تاکنون موفق شده که 37 درصد از کل مدارس کشور را با همت نیک اندیشان احداث کند و افتخار بزرگی را در سطح جهان به وجود آورد.
حافظی با تاکید بر اهمیت مدرسه سازی گفت: مدرسه سازی، حرکت فرهنگی خداپسندانه است و بر اساس آموزه های دین اسلام، فضیلت دانش والاتر از عباداتی است که ما مسلمانان به جای می آوریم و خیران مدرسه ساز که در این مسیر سرمایه گذاری می کنند، برکات آن را در زندگی خود خواهند دید.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به فعالیت های این مجمع در خارج از کشور اظهار کرد: با توجه به بازدیدی که اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز کشور از مدارس برون مرزی و تحصیل دانش آموزان ایرانی در این مدارس داشتند، دریافتند که این دانش آموزان در برون مرزها زبان مادری و ملیت خود را به تدیج به دست فراموشی می سپارند و در مدارس بیگانه بر علیه کشور خود بدآموزی می بینند.
وی گفت: براین اساس مجمع خیران مدرسه ساز به عنوان تشکلی مردمی برای ایرانیان برون مرزی، اقدام به تاسیس مدرسه ایرانی کرده که در آن دروس ایرانی تدریس می شود تا دانش آموزان ایرانی در برون مرزها حداقل زبان مادری و ملیت خود را فراموش نکنند که این اقدام نیز 12سال گذشته با تشکیل مجمع خیرین در امارات عربی و تاسیس مدرسه توحید در دبی آغاز شد که 40 درصد از ظرفیت مدرسه توحید نیز دانش آموزان بیگانه تحصیل می کنند.
حافظی، تشکیل مجمع خیران مدرسه ساز در آنکارا، استانبول، هندوستان و آلمان و تاسیس مدارسی در این کشورها را از جمله اقدامات مجمع خیران مدرسه ساز عنوان کرد و افزود: به زودی مجمع خیران مدرسه ساز در کانادا تشکیل خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور گفت: این مجمع تاکنون موفق شد که مجمع خیران مسکن ساز، دانشگاه ساز، کتابخانه ساز و راه و ترابری را به عنوان تشکل های مردمی راه اندازی و انگیزه ای را برای اقدامات خیرخواهانه در سطح کشور به وجود آورد.
سیدمهدی اعرابی دبیر شورایاری محله اوین نیز در این آیین با اشاره به پیشینه 56 ساله مدرسه حسن ضیائیان گفت: این مدرسه با اهدای زمینی توسط حسن ضیائیان و با کمک شهرداری تاسیس شد که بسیاری از بزرگان و اهالی محله اوین در این مدرسه تحصیل کردند.
وی، تعمیر و بازسازی مدارس قدیمی و فرسوده در منطقه یک شهر تهران را یک ضرورت دانست و افزود: مشارکت مردم و مجمع خیران مدرسه ساز می تواند در این زمینه نقش اساسی داشته باشد.
حسن بذرافشان خیر مدرسه ساز مدرسه ضیائیان نیز در این آیین گفت: کمک به تعلیم و تربیت جز وظایف ما است و خدا را شاکرم که فرزندان من نیز در امر مدرسه سازی مشارکت می کنند.
وی با اشاره به پیشینه مدرسه ضیائیان و تغییر و تحولاتی که در طول 50 سال گذشته داشته، ابراز امیدواری کرد: با کمک محمدجواد بذرافشان مدرسه ای در خورشان آموزش و پرورش و دانش آموزان احداث کرده و مدرسه ای نمونه در شمیرانات باشد.
مدرسه ضیائیان با قدمت بیش از 50 سال در منطقه یک آموزش و پرورش شهر تهران به همت حسن و محمدجواد بذرافشان تخریب و بازسازی خواهد شد.
آیین کلنگ زنی مدرسه ضیائیان در منطقه یک شهر تهران روز سه شنبه با حضور محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، حسن و محمدجواد بذرافشان خیران مدرسه ساز مدرسه ضیائیان، حبیب اله تاجیک اسماعیلی شهردار منطقه یک شهر تهران و جمعی از مسئولان، خیران مدرسه ساز و خانواده شهدا در این مدرسه برگزار شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.