فضای انتخاباتی شهرستان ری در حالی به ساعات پایاتی خود می رسد که طرفداران کاندیداهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نصب بنر در برخی معابر و میادین دچار تخلفات تبلیغاتی نیز شده اند.

برخی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعات اولیه آغاز تبلیغات رسمی با ایجاد ستادهای انتخاباتی و سخنرانی در میان مردم بخش های مختلف شهرستان ری از جمله حسن آباد فشافویه، کهریزک، قله نو و قیامدشت به دنبال کسب آرای مردم به نفع خود و لیست مورد نظرشان بودند.

فضای انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای خبرگان رهبری به دلیل توسعه شبکه های اجتماعی در فضای مجازی و ارسال پیامک تبلیغاتی متنی و صوتی حال و هوای متفاوتی نسبت به دوره‌های گذشته به خود گرفته است، کاندیداها برنامه ها، اهداف و اولویت‌هایشان را بجای تبلیغات کاغذی با استفاده از فضای مجازی در اختیار مردم و طرفدارانشان قرار داده اند.

فهرست گروه‌ها و ائتلاف‌های مختلف سیاسی با انواع شعارهای عامله پسند که  اهداف و اولویت‌ها کاندیداها در آن ذکر شده است در قالب تراکت و بروشور در میان مردم جنوب تهران توزیع شده است که در اکثر این اقلام تبلیغاتی محور شعارهای بهتر شدن فضای اقتصادی و رونق کسب و کار به چشم می خورد.

۱۲۰ مکان برای تبلیغات انتخابات در شهرری ایجاد شده است       

مسئول هماهنگی امور اجرایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان شهرستان ری در  ادامه این گزارش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  اظهار داشت:۱۲۰ مکان برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بخش مرکزی این شهرستان ایجاد شده است که هم اکنون نیز بنرهای و پوسترهای تبلیغاتی کاندیداهای بر روی آنها نصب است.

 مهدی مجیدی افزود: در بخش‌های مختلف شهرستان ری از جمله قیامدشت، حسن آباد فشافویه، کهریزک و قلعه نو نیز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، مکان‌هایی را با توجه به پهنه جغرافیایی و وسعت منطقه جهت تبلیغ نامزدها پیش بینی کرده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان ری با بیان اینکه مصادیق مجاز و غیرمجاز تبلیغات به داوطلبان بر اساس قانون اعلام شده است، عنوان کرد: با هرگونه تبلیغ انتخاباتی خارج از چارچوب و غیرقانونی، برخورد و برخی موارد نیز به ستاد تخلفات گزارش شده است.

۴۶۰ شعبه اخذ ری در شهرستان ری پیش بینی شده‌است

فرماندار ویژه و رییس هیات اجرایی انتخابات شهرستان ری در ادامه این گزارش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت:۴۶۰ شعبه اخذ رای برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در این شهرستان پیش‌بینی شده‌است.

حسین توکلی کجانی عنوان کرد: شهرستان ری با ۳۴۸ شعبه ثابت، ۲۳ شعبه سیار، ۷۶ شعبه روستایی ثابت، ۱۳ شعبه سیار و جمعا با ۴۶۰ شعبه اخذ رای انتخابات را برگزار خواهد کرد.

وی ادامه داد: شهرستان ری دارای چهار حوزه فرعی انتخابات تهران است که بخش مرکزی ۲۷۶صندوق خاوران ۳۸ صندوق فشافویه ۳۴ قلعه نو۲۴ وکهریزک ۸۸ صندوق کار اخذ رای را انجام خواهند داد.

توکلی با اشاره به اینکه آموزش از اولویت های انتخابات شهرستان ری است عنوان کرد: حدود هفت هزار نفر ۱۰ هزار ساعت آموزش دیده اند و تمامی امکانات برای برگزاری انتخابات پرشور در شهرستان ری محیا است.

تخلفات در پرونده نامزدهای انتخابات ثبت می شود

فرماندار ویژه شهرستان در ادامه با بیان اینکه تمامی موارد قانونی و تخلفات انتخاباتی به همراه دفترچه قانون به کاندایداهای داده شده و کلاس‌های توجیهی نیز برای آنان برگزار شده است، گفت: تخلفات در پرونده نامزدهای انتخاب ثبت می شود.

حسین توکلی کجانی با تاکید بر اینکه محل چسباندن پوستر و عکس کاندیداهای از سوی ستاد انتخابات شهرستان ری مشخص شده است، افزود: طبق بخشنامه نامزدهای انتخابات و طرفدارانشان فقط باید در محل های مشخص شده پوسترهایشان را بچسبانند.

وی یادآور شد: کمیته امحا در شهرستان ری تشکیل شده است و که بر اساس آن موارد تخلف کاندیداها از سطح شهر جمع آموری و موارد نیز در پرونده نامزدهای انتخاباتی درج می شود.

توکلی با اشاره به اینکه شهرستان ری حوزه انتخابیه فرعی تهران است، گفت: هیات های اجرایی انتخابات در شهرری و ۴ بخش کهریزک، خاوران، قلعه نو و فشافویه تشکیل شد و نگاه هیات های اجرایی شهرستان ری برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور است.

وی افزود: مجموعه فرمانداری ویژه شهرستان ری با رویکرد تحقق مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات پرشور همراه با سلامت و امنیت کامل، اقدامات خوبی را در حوزه های مختلف انجام داده است.

رئیس هیات اجرایی انتخابات شهرستان ری بیان داشت: با تعامل و همدلی هیات های اجرایی تمامی شعب اخذ رای به مراه نمایندگان فرماندار و اعضای شعب مشخص شده و آموزش های لازم که از اولویت های امور اجرایی انتخابات شهرستان ری می باشد را فرا گرفته اند.

توکلی تصریح کرد: یکی از اقدامات خوبی که برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات اسفند ماه صورت گرفته است برگزاری آزمون پس از پایان جلسات آموزشی برای نمایندگان فرماندار و اعضای شعب اخذ رای است که امکان ظرفیت سنجی شعب اخذ رای را فراهم می کند.

این مسئول خاطر نشان کرد: امنیت انتخابات بسیار حائز اهمیت است و در این راستا هماهنگی های لازم با نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان ری صورت گرفته و تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است.

توکلی گفت: مشارکت سیاسی از دیگر اولویت های شهرستان ری می باشد که در این خصوص نیز جلسات متعددی با هدف ایجاد وحدت و همدلی با احزاب، تشکل ها و سازمان های مردم نهاد برگزار شده است.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشافویه، خاوران و قلعه نو است.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان دوم اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.