به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مرضیه لک امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح سی و هشتمین گردهمایی علوم زمین در محل سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی گفت: رسوبات بهترین بایگان های زمین به شمار می روند و نشان دهنده دوره های مختلف پرآبی و خشکسالی هستند.
شهیدی با اشاره به اینکه نوع رسوبات در دریاچه ها دوره های سرد و خشک و گرم و مرطوب را تجربه کرده، افزود: با تغییرات زمین، اتفاقات هزارساله را به اتفاقات 10 ساله تبدیل کرده ایم.
وی اضافه کرد: علوم زمین یکی از مباحثی را که در دستور کار دارد، شناسایی رودخانه ها برای توسعه شهرهاست و باتوجه به شکل رودخانه، نوع فرسایش و سنگ بالا دست رودخانه در روبرویی با سیل اهمیت بسزایی دارد.
به گفته وی، بی توجهی به موارد یاد شده، باعث افزایش خسارات ناشی از سیل در کشور شد.
رییس پژوهشکده علوم زمین معتقد است وقوع هر سیل، نباید موجب فراموشی اتفاقات بوجود آمده از آن شود، بررسی ها نشان می دهد دوره های بازگشت سیل مورد توجه قرار نمی گیرد.
به گزارش ایرنا، همزمان با برگزاری سی و هشتمین گردهمایی علوم ‌زمین در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، نشست تخصصی گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس نیز برپا شده است.
22 تیرماه 1384هیات دولت طی مصوبه‌ای، دهم اردیبهشت را «روز ملی خلیج‌فارس» نامگذاری کرد.
بر اساس این گزارش، 10 اردیبهشت روزی افتخارآمیز در تاریخ ایرانیان است که بر همین اساس در خلیج‌فارس سومین خلیج بزرگ جهان محسوب می شود که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ همواره نامش بر سر زبان‌ها بوده و مردم تمام جهان آن را با نام خلیج فارس یا دریای پارس می‌شناسند. قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج‌فارس به کتاب‌های باقیمانده از یونان باستان مربوط می شود.
اقتصام**4018**4037 **1559
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.