نماینده دموکرات کنگره آمریکا ترامپ را به ارتکاب خیانت بزرگ و خفه کردن دموکراسی متهم کرد.

به گزارش جماران، روزنامه واشنگتن تایمز نوشت که «بیل پاسکریل» عضو دموکرات کنگره آمریکا خواستار تحویل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی این کشور و دولتش به عدالت شد.

پاسکریل کاخ سفید را به ارتکاب«جرایم ضد امت و قانون اساسی» متهم کرد و تأکید کرد که ترامپ رئیس جمهور آمریکا با تلاش برای حمله به انتخابات و «خفه کردن دموکراسی» مرتکب«خیانت بزرگ» شد.

این نماینده دموکرات درباره ترامپ گفت:« در خیانت شرکت کرد،در خیانت. ترامپ تقریبا از مدیریت و حمایت امت ما چشم پوشی کرد». 

وی در لحنی تند درباره ترامپ تأکید کرد: «اگر ذره ای عزت نفس داشت همین امروز از مقام خود استعفا می داد.»

پاسکریل تصریح کرد که بعد از آن که «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب به عنوان رئیس جمهور آمریکا منصوب شود ترامپ باید محاکمه شود.

در همین زمینه شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد که بعد از شمارش99 درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جو بایدن با یک درصد(49.9درصد در مقابل 48.9) از ترامپ پیش است و در نهایت بایدن  290 رای الکترال را به دست آورده است این در حالی است که ترامپ 232 رای الکترال به دست آورده است.

این در حالی است که ارتش آمریکا نیز علنا اعلام کرد که از ترامپ حمایت نمی کند بلکه در کنار ملت آمریکا و قانون اساسی این کشور است.

به گزارش روزنامه رأی الیوم سخنان جدید رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره وفاداری ارتش پایان«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را شکل می دهد که شروع به اذعان به شکست اش به شکل تدریجی کرده و وکلای مدافعش نیز او را ترک کرده اند. حالا باور حاکم این است که این رئیس جمهور به شیوه رهبر باندهای «آل کاپونی» کار به پایان می رسد و آن محاکمه به دلیل فرار مالیاتی در پی ناتوانی دادگاه ها از محاکمه وی به اتهام جنایت های قتل.

« مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا سه روز پیش در یک فعالیت نظامی گفت:« ارتش آمریکا در نوع خود بی نظیر است و به هیچ پادشاه یا ملکه یا طاغوت یا دیکتاتوری وفادار نیست بلکه به ملت و قانون اساسی آمریکا وفادار است». 

این سخنان در صورتی که در زمانی دیگر و به دور از تنش کنونی در کشور به دلیل اصرار ترامپ بر عدم اذعانش به شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که دو هفته پیش برگزار شد، بیان می شد بسیار عادی و معمولی به شمار می رفت.

بلافاصله پس از این سخنان دفترهای وکلای مدافع پیرامون ترامپ او را تنها گذاشته و دست از او شستند و اعلام کردند که شکایت کردن از نتیجه انتخابات بسیار دشوار است.آخرین وکلای مدافع ترامپ که دست از حمایت وی کشیده و عقب نشینی کردند وکلای مدافعش در ایالت «پنسیلوانیا» مرکز جدل انتخاباتی بودند.

سخنان رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تأکیدی بر این است که به آمریکایی ها بگوید که ارتش در کنار رئیس جمهور نیست و از وی حمایت نمی کند بلکه در صف ملت باقی می ماند و به قانون اساسی احترام می گذارد و این کشور به مانند برخی کشورهای آمریکای لاتین نیست که ارتش های آنها از رئیس جمهوری که در قدرت است حمایت می کنند.

ارتش از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون هیچ رئیس جمهوری را رد نکرده و با وی از در تنش وارد نشده است تا آن که دونالد ترامپ آمد. روابط میان ارتش و ترامپ بعد از قتل فجیع« جورج فلوید» شهروند سیاه پوست آمریکایی به دست یک پلیس سفید پوست در اواخر ماه می تیره شد و ارتش حاضر نشد برای سرکوب معترضان به خیابان ها بریزد و برخی از فرماندهان ارتش پا را فراتر گذاشته و ترامپ را  به ایجاد هرج و مرج در کشور متهم کردند.

خروج ترامپ از کاخ سفید فقط مساله زمان است و وی در 20 ژانویه آینده مقر ریاست جمهوری را به موجب قانون اساسی ترک خواهد کرد.

 سرنوست ترامپ نیز موضوع طبقه سیاسی و به طور خاص طبقه قضایی باقی می ماند. بخش قضایی آمریکا در حال تحقیق در پرونده های مالیاتی ترامپ است و برخی از وکلای دادستانی کل وی را متهم به فرار مالیاتی کرده اند. وکلای مدافعی که در تحقیقات دست دارند بعید نمی دانند که ترامپ مصونیت ریاست جمهوی را از 20 ژانویه از دست بدهد.

برخی از مسئولان بخش قضایی بر این باورند که رئیس جمهور آمریکا سرنوشتی شبیه به رهبر باندهای مافیایی مشهور«آل کاپون» در اوایل دهه هشتاد داشته باشد، در آن زمان بخش قضایی در بازداشت این رهبر به اتهام جنایت قتل صدها نفر شکست خورد؛ وی خرید و فروش مواد الکلی و مخدر را در اختیار داشت اما به اتهام فرار مالیاتی به دام بخش قضایی افتاد. حالا ترامپ نیز به دلیل اقدامات سیاسی اش محاکمه نمی شود بلکه به دلیل فرار مالیاتی محاکمه خواهد شد و این اتهامی است که بخش قضایی آمریکا هرگز با آن تسامح نمی کند.

در تحولی دیگر، شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد که با وجود گذشت دو هفته از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ همچنان از پذیرش شکست خود در این انتخابات اجتناب می ‌ورزد. این در حالی است که شماری از نزدیکان و همکاران او بر این باورند که ترامپ ناگزیر به پذیرش نتایج این انتخابات خواهد شد.

گفته شده است که حتی در صورت عدم پذیرش شکست از سوی ترامپ، انتقال قدرت به شکل آرام به تیم بایدن در کاخ سفید صورت خواهد گرفت.

اوبراین تصریح کرد: اگر برنده شدن بایدن-هریس تأیید شود، کما اینکه مشخصا اکنون همه چیز بدین شکل است، پس ما یک انتقال کاملاً حرفه ای از شورای امنیت ملی آمریکا را خواهیم داشت و در این شکی نیست.

با این حال اوبراین در سخنرانی خود تاکید کرده است که انتقال رسمی قدرت به تیم بایدن منوط به اعلام رسمی نتایج این انتخابات خواهد بود. او هنوز پیروزی بایدن در این انتخابات را قطعی نمی‌ داند.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: «سن من آن قدر هست که [دعوای حقوقی جرج] بوش و [ال] گور را به یاد بیاورم. در آن زمان انتقال قدرت تا اواسط دسامبر آغاز نشد و با این وجود، به انجام رسید. و اگر در شرایطی قرار بگیریم که شاهد دوره دوم ریاست ‌جمهوری ترامپ - چیزی که فکر می ‌کنم افرادی که در محل کار من در کاخ سفید هستند، مایلند چنان چیزی را ببینند - نباشیم، و اگر نتیجه دیگری رقم بخورد، یک انتقال قدرت حرفه ‌ای انجام خواهد شد. هیچ تردیدی در این باره وجود ندارد.»

اوبراین در سخنان خود همچنین اشاره ‌هایی به رفتن رئیس جمهور از واشنگتن کرد.

این در حالی است که بر اساس نتایج اعلام شده، جو بایدن کارزار انتخابات ریاست جمهوری را آشکارا به سود خود به پایان رسانده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرده است که هرگاه شکایات تیم وکلای ترامپ نتیجه ‌ای نداشته باشد، انتقال قدرت به شکل رسمی تضمین می ‌شود.

اوبراین همچنین از تیم همکاران جو بایدن در کاخ سفید تعریف کرده و گفته است: «آنها افراد حرفه ‌ای برای اشغال پست ‌ها در کاخ سفید را در اختیار دارند. بسیاری از آنها پیش از نیز مدت ‌ها در کاخ سفید مشغول به کار بوده‌ اند.»

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.