ترامپ باز هم توئیت زد و در آن به تعدادی از زنان کنگره آمریکا بار دیگر حمله لفظی کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، یو اس ای تودی گزارش داد: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: «چه زمانی زنان چپ افراطی کنگره از کشور ما، اسرائیلی ها و حتی دفتر ریاست جمهوری بابت ادبیات غلطی که استفاده کرده و موارد وحشتناکی که بیان کرده، عذرخواهی می کند؟ بسیاری از مردم از آنها و اقدامات وحشتناک و انزجار آورشان عصبانی اند.»

 

3

 

او در توئیت دیگری نوشت: «اگر دموکرات ها می خواهند در اطراف زبان فریبنده و نفرت نژادپرستانه که از دهان و اقدامات این زنان منفور و غیر نماینده در کنگره متحد شوند، جالب خواهد بود ببینیم که آنها چگونه بازی می کنند. می توانم بگویم که آنها کاری کرده اند که اسرائیل فکر کند ایالات متحده آن را رها کرده است.»

دونالد ترامپ روز یکشنبه با انتشار چند پیام توهین آمیز در حساب کاربری خود در توئیتر خطاب به نمایندگان رنگین‌ پوست حزب دموکرات، به آنها توصیه کرده بود: به کشورهایی برگردید که اصالتا از آنجا آمده‌اید و به وضعیت فاجعه‌ بار آنجا سر و سامان دهید.

دونالد ترامپ هرچند به نام مشخصی اشاره نکرده بود، اما به روشنی به نمایندگان پیشروی مجلس نمایندگان آمریکا از حزب دموکرات یعنی «آیانا پریسلی»، «الکساندریا اوکاسیو کورتز»، «رشیده طالب»، و «ایلهان عمر» حمله کرده بود. سه تن از این نمایندگان متولد آمریکا هستند و تنها ایلهان عمر خارج از خاک آمریکا متولد شده است.

پریسلی در واکنش به توئیت دونالد ترامپ در حساب کاربری خود در توئیتر نوشته است: «نژادپرستی این گونه است. ما آن چیزی هستیم که دموکراسی خوانده می‌ شود و هیچ‌ جا هم نمی‌ رویم.» آیانا پریسلی یکی از نمایندگان سیاه‌ پوست حزب دموکرات، متولد شهر «شیکاگو» در ایالت «ایلینوی» است.

 

1

 

رشیده طالب که در یک خانواده مهاجر فلسطینی در شهر «دیترویت» در ایالت «میشیگان» متولد شده هم در واکنش به ترامپ نوشته است که «هیچ قلدری، حتی یک رئیس‌ جمهور نژادپرست» هم نمی‌ تواند مانع خدمت او به کسانی شود که به او رای داده‌ اند.

الکساندریا اوکازیو کورتز متولد «نیویورک» که تبار آمریکای لاتین دارد هم در حساب کاربری خود در توئیتر نوشته است که رئیس‌ جمهور «ملی‌گرایی سفیدپوستی» خود را به دنیا نشان می‌ دهد.

ایلهان عمر که در «موگادیشو» پایتخت سومالی به دنیا آمده و در 10 سالگی همراه خانواد‌ه‌ ا‌ش به آمریکا مهاجرت کرده، رئیس‌ جمهور آمریکا را به نژادپرستی متهم کرده است. عمر که از 17 سالگی، شهروند آمریکاست، نوشته است رئیس‌ جمهور از ایستادگی آنها در مجلس نمایندگان آمریکا مقابل نفرت‌ پراکنی او خشمگین است. 

ایلهان عمر و رشیده طالب نخستین زنان مسلمانی هستند که به مجلس نمایندگان آمریکا راه یافته‌ اند. آنها و نمایندگان پیشروی مجلس آمریکا منتقد سیاست‌ های رئیس‌ جمهور هستند.

دونالد ترامپ خطاب به آنها نوشته بود: «آنها به آمریکا آمده‌ اند تا به ما بگویند چطور باید دولت را اداره کنیم‌». او پیشنهاد کرده بود که این نمایندگان به همان کشورهای «اصلی» خود برگردند و مشکلات آن مناطق را حل کنند.

رئیس‌ جمهور آمریکا در پایان با طعنه به «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان نوشته بود که او حتما خوشحال می‌ شود اگر امکانات سفر مجانی برای این نمایندگان در نظر گرفته شود.

نانسی پلوسی رئیس ‌مجلس نمایندگان آمریکا از حزب دموکرات که حال کنار نمایندگان پیشرو ایستاده است، در حساب کاربری خود در توئیتر نوشته هدف رئیس‌ جمهور آمریکا از انتشار چنین توئیت‌ های ایجاد تفرقه و دشمنی میان ملت آمریکاست. پلوسی نوشته است که رئیس‌ جمهور نشان می‌ دهد که هدف او از شعار «آمریکا را دوباره بزرگ کن» همواره چیز دیگری بوده ‌و عبارت بوده است از: «سفید کردن آمریکا».

 

46957662_401

 

توئیت‌ های رئیس‌ جمهور آمریکا همزمان با فرمان او برای اخراج جمعی مهاجران غیرقانونی از خاک آمریکا منتشر شده است. عملیاتی که آخر هفته گذشته برای اجرای فرمان رئیس‌‌ جمهور اجرا شد‌، موفقیت چندانی نداشته است. اعضای یک خانواده مهاجر در شیکاگو چند ساعت پس از بازداشت، آزاد شدند و سه عملیات دیگر در نیویورک هم بی‌ نتیجه بود.

با این حال ناظران سیاسی معتقدند دونالد ترامپ به هدف خود رسیده است. او با تهدید به اخراج مهاجران غیرقانونی و ایجاد ترس و وحشت، حامیان خود را راضی کرده است.

اما منتقدان رئیس‌ جمهور آمریکا می‌ گویند او پیش از آغاز مبارزات مقدماتی انتخابات ریاست‌ جمهوری به همان روشی متوسل شده است که با آن سال 2015 در انتخابات از رقیبان خود پیشی گرفت.

او حال بی‌ پروا و با توئیت‌ های نژادپرستانه برای مبارزات انتخاباتی آماده می‌ شود.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.