به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر افزود: برنامه توسعه استان بوشهر باید با هدف تحقق توازن توسعه ای براساس برش های شهرستانی تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه نبود برش شهرستان منجر به ایجاد توسعه نامتوازن می شود بیان کرد: در توزیع اعتبارات بین دستگاه ها نیز داشتن برنامه توسعه ای حائز اهمیت فراوانی است و چنانچه بدون برنامه باشیم در جذب اعتبارات نیز با مشکل روبرو می شویم.
گراوند افزود: ممکن است بخشی از اعتبارات و یا درآمدها در موعد مقرر تحق پیدا نکند ولی در صورتی که برنامه داشته باشیم این تحقق پیدا نکردن نمی تواند منجر به ایجاد مشکلی اساسی شود.
وی گفت: در گرفتن اعتبارات در حوزه های مختلف و بویژه وزارتخانه های راه و شهرسازی و نیرو مدیران استانی باید سعی کنند از طریق تعامل و استفاده از ظرفیت نمایندگان استان در مجلس برای جذب اعتبار موردنیاز اجرای برنامه های خود تلاش حداکثری داشته باشند.
گراوند در ارتباط با ظرفیت های گردشگری استان بوشهر گفت: در این حوزه نیاز است در قالب یک بسته جامع همراه با برش شهرستانی ظرفیت های گردشگری استان در بخش های مختلف و بویژه گردشگری دریایی دیده شود.
وی یادآور شد: در این ارتباط با اتمام مطالعه طرح ظرفیت های جامعه روستایی استان بخشی از مشکلات فراروی تدوین بسته جامع گردشگری استان از پیش رو برداشته می شود.
گراوند در ارتباط با شهرک حمل و نقل استان بوشهر گفت: از اداره کل راه و شهرسازی انتطار می رود تا پایان آبان وضعیت تملک زمین آن را مشخص کند تا زمینه ترغیب و ورود سرمایه گذران به این بخش فراهم شود.
وی در ارتباط با فعالیت تجار در استان بوشهر گفت: این استان از دیرباز یک استانی با تجربه تجاری بوده و همین امر ایجاب کرد در استان بوشهر بیش از پیش نسبت به حل مشکلات و موانع فراروی سرمایه گذاران تصمیم گیری شود.
گراوند بیان کرد: در این ارتباط نیاز با تسهیل فعالیت تجار فعال در استان از مهاجرت آن به استان های همجوار جلوگیری شود.
وی در ارتباط با پروژه های عمرانی استان بوشهر اظهار کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید سعی در نظارت مستقیم بر پروژه های عمرانی استان داشته باشند و گزارش وصعیت پیشرفت ریالی و فیزیکی آنها بصورت ماهیانه گزارش دهند.
استاندار بوشهر با تاکید بر ضرورت تشکیل کمیته نظارت شورای فنی گفت: این کمیته باید گزارشی مدون را از وضعیت پروژه های عمرانی استان ارائه دهد که یک کمیته بالا دستی نیز بر صحت و سقم گزارش های تهیه شده توسط آن اعمال نظارت را داشته باشد.
وی یادآور شد: این کمیته بیشتر با تمرکز بر نظارت پروژه های حوزه های راه، آب و فاضلاب، گردشگری و سایر پروژه ها مانند مدرسه ها و کتابخانه ها فعالیت می کند تا بتوانیم وضعیت پروژه های عمرانی را بطور دقیقی مورد رصد قرار دهیم.
گراوند در ارتباط با حوزه اشتغال گفت: در این حوزه نیز نیازمند است که که سند روشن پیش رو داشته باشیم تا وضعیت کارهایی که باید انجام دهیم مشخص شود.
وی یادآور شد: با طراحی شدن سند یاد شده است که می توان مشخص کرد در کدام بخش ها نیازمند زیرساخت و در کدام بخش ها نیازمند تسهیلات هستیم.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.