علیمراد کرمی روز دوشنبه در نشست خبری درباره  شبکه اجتماعی دانش‌آموزی افزود: آموزش و پرورش به عنوان متولی آموزش رسمی کشور وظایفی در زمینه آموزش دانش‌آموزان برعهده دارد که باید در همه شرایط و زمان‌ها آن را به سرمنزل برساند.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی که جهان با شرایط خاصی روبرو است و بنا به تصمیم ستاد ملی کرونا امکان برگزاری کلاس‌های درس وجود ندارد باید روند آموزش به نحوی پیگیری می‌شد که لطمه‌ای به نظام آموزشی وارد نشود در این ارتباط با همت و کار شبانه‌روزی مسئولان شبکه اجتماعی دانش‌آموزان برای آموزش در فضای مجازی طراحی و به جامعه هدف معرفی شده‌است.

کرمی اضافه کرد: معلمان برای اینکه دانش‌آموزان از درس و آموزش عقب نمانند در این فرصت از طریق گروه‌های واتساپی تلاش کردند بیشترین مطالب آموزشی در اختیار آنان قرار گیرد چه بسا حتی بیش از مدرسه این مطالب طراحی و ارائه شد و به جرات می‌توان گفت هیچ کم کاری در این زمینه صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش‌ها باید به صورت رسمی، یکنواخت و هماهنگ با هدف رصد، پایش و ارزشیابی هر چه بهتر ارائه می‌شد به همین دلیل شبکه اجتماعی دانش‌آموزی به عنوان فضایی امن و اختصاصی آموزش و پرورش طراحی شد.

کرمی افزود: این سامانه سه گام شامل ثبت نام مدیر، معلم و دانش‌آموزان را داشت که این کار از نیمه شعبان بخوبی در استان بوشهر آغاز و با تکمیل ثبت نام‌ها آموزش دانش‌آموزان بویژه در دوره ابتدایی به صورت رسمی از این هفته در این سامانه در حال انجام است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: شاد سامانه‌ای جدید و نوپا است و به طور یقین مشکلاتی دارد ولی باید برای تداوم و ارتقای آن بویژه در این شرایط همه کمک کنیم به نحوی که تهدید ویروس کرونا با تقویت این سامانه به فرصت تبدیل و آموزش و پرورش را متحول شود.

کرمی اظهار داشت: شبکه اجتماعی دانش آموزی از بزرگترین پروژه‌های فناوری اطلاعات کشور است که قرار است کارهای آموزشی در این شبکه انجام شود و بهترین کمک به نظام تعلیم و تربیت است که با احصا مشکلات و به روز رسانی آن باید به موفقیت این شبکه کمک کرد.

وی تاکید کرد: تقویت این شبکه می‌تواند در صورت بروز اتفاق و حادثه‌ای برای دانش‌آموزی روند آموزش هیچگاه قطع نشود.

کرمی در باره وجود برخی نگرانی‌های پهنای باند، گوشی تلفن همراه دانش‌آموزان و والدین که ممکن است این سامانه برای آنها اجرا نشود گفت: قرار است برای این مشکلات راهکارهایی اندیشیده شود در همین ارتباط باید آمار دقیقی از دانش‌آموزانی که نیاز به گوشی مناسب دارند و یا دسترسی به اینترنت ندارند تهیه شود و انتظار است مشکل گوشی تلفن همراه با همت آموزش و پرورش و خیران و تخصیص منابع دولتی برطرف شود.

وی با تاکید براینکه تلاش می‌شود خدمات خوب و قابل اطمینان آموزشی به دانش‌آموزان ارائه شود گفت: براساس بررسی‌ها ۲هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز در حوزه ابتدایی دسترسی به فضای اینترنت و گوشی تلفن همراه ندارد که درس‌نامه، جزوه‌های آموزشی و نکات کلیدی لازم در این مقطع احصا و به وسیله راهبران آموزشی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: شبکه اجتماعی دانش‌آموزان ارزان، پایدار و از کیفیت و سرعت بالایی نسبت به دیگر پیام رسان‌ها برخوردار است که باید به مرور تکمیل و از آن استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان بوشهر از جمله استان‌های پیشرو در نصب شبکه اجتماعی دانش‌آموزی است افزود: در زمان حاضر ۹۴درصد مدیران دبستان دراین سامانه ثبت نام کردند و وجود برخی مقاومت‌ها از سوی والدین و معلمان به دلیل آشنایی نداشتن با این سامانه است که به مرور برطرف می‌شود.

 کرمی در باره امتحان پایان سال تاکید کرد: تاکنون هیچ برنامه امتحانی به دانش‌آموزان ارائه نشده و تاریخ امتحان براساس سیاست‌های نظام آموزشی کشور و ستاد ملی کرونا تعیین می‌شود همچنین تاکنون برنامه‌ای برای برگزاری امتحان حضوری در دستور کار نیست و اگر قرار شد امتحانی برگزار شود با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و در سالن‌ها بزرگ برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: شبکه اجتماعی دانش‌آموزی می‌تواند به عنوان یک شبکه مکمل آموزش باشد و با کمک و همراهی معلمان یک تحول بزرگ در آموزش و پرورش باشد به همین دلیل باید در فرصت باقیمانده تلاش شود اشکال‌های سامانه شاد بررسی و احصا شود تا در صورت نیاز برای سال تحصیلی جدید بدون مشکل بتوانیم از این سامانه استفاده کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در باره مدرسه‌های غیر دولتی گفت: براساس دستور وزیر آموزش و پرورش مدارس غیردولتی دستمزد خدمات آموزشی ارائه شده را دریافت کنند و خدمات اضافی مانند فعالیت‌های فوق برنامه‌ای که انجام نمی‌شود باید برگشت داده شود.

وی در باره هزینه اینترنت یادآور شد: قرار بود در صورت تامین منابع لازم هزینه اینترنت رایگان باشد و در حال بررسی این طرح در مجلس هستند و اگر محقق نشد قرار است از اینترنت ارزان قیمت استفاده شود.

در استان بوشهر ۱۹۰ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۴۷ هزار دانش آموز در آموزشگاه‌های غیردولتی مشغول تحصیل هستند که در ۱۱هزار و ۴۲۲ کلاس درس در قالب ۲هزار و ۴۸۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.